Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor Wiosna coraz bliżej, więc trzeba będzie kiedyś spotkać się na dwóch kołach. a no, zaniedługo rozpoczęcie sezonu
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor no ja nie mam zabardzo czasu w tygodniu myślałem że w niedziele pośmigam, ale się coś pogoda dupcy znowu
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor Dziś z pogodą była taka ch***jówka jakiej już dawno nie było. daj spokój, jesień normalnie , a tak ładnie sie zapowiadało, miałem nadzieje że już bedzie wiosna
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor Podobno ma jeszcze dosypać i -8... :gwizdanie: nawet mi nie mów , dla mnie zimy mogłoby nie być , może tylko tydzień na świeta
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor Jak miałoby być tak jak wczoraj to wolałbym już śnieg i mróz. w sumie też racja , dobra spadam bo o 7 trzeba wstać trzymaj się
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Slepy śnieg pada a ty już siano odwaliłeś z paździerza?? d*pa znowu mu siądzie [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 08:53_________________________________________________pany jutro jade na austrie jakis czas mnie nie bedzie odezwe sie jak wroce chyba ze bede mial tam neta to bedziemy w kontakcie jakby sie kto pytał to RS6 juz sprzedane
Opublikowano 12 Lutego 201115 l zebys tam nie zagina w tej austri.wracaj szybko bo kto na spota przyjedzie? :gwizdanie:
Opublikowano 13 Lutego 201115 l Autor Slepy śnieg pada a ty już siano odwaliłeś z paździerza?? całe szczęśćie nie
Opublikowano 14 Lutego 201115 l Autor Slepy najlepszego hę? co za okazja? nie wytargałem jeszcze parcha ze stodoły przecież