Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor moze ta baba mi nie spierdzieli ja wysyłam do Raggamana, bo ma odłożoną tą samą skórkę co na mieszku i ręcznym, także niech już bedzie komplet, a pozatym robi to elegancko , jak dobrze pójdzie to w następnym tygodniu się wezmę za dekory
Opublikowano 22 Listopada 201015 l moze ta baba mi nie spierdzieli ja wysyłam do Raggamana, bo ma odłożoną tą samą skórkę co na mieszku i ręcznym, także niech już bedzie komplet, a pozatym robi to elegancko , jak dobrze pójdzie to w następnym tygodniu się wezmę za dekory czarny mat?
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor dekory? oczojebna żółć , planuje w przyszłości wrzucić czarną podsufitkę i ciemne kubełki, a wtedy by było zbyt ciemno, jakiś akcent musi być
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor fulo sobie zrób nieee jeden już to ma na fotelach , oklejam zółtą alcantarą
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor ciekawy mod zobaczymy co z tego wyjdzie , jutro oklejam spowrotem ramkę grilla na czarno
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor musi być Black, bo ten chromik mi się znudził , trzeba wrócić do poprzedniej opcji, tylko tym razem połysk
Opublikowano 22 Listopada 201015 l Autor mat , mat jest w środku, teraz na zewnątrz idzie połysk, zobaczymy jak to bedzie wyglądać
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Pany, upchnę jakoś całe audio od avanta w sedanie? wszystko się da
Opublikowano 24 Listopada 201015 l Autor to w sumie cztery nie badz taki niech wezmie pięc, przecieeż nie bedzie sie patrzył odzywałeś się o ten gwint?