Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Amortyzatory KYB, co o nich sądzicie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry:

Mam taki problem, iż wylał mi sie jeden amorek na osi tylnej. Stoje przed dylematem zakupu nowych sztuk na oś tylną. W rachubę nie wchodzą żadne sportowe wersjie z racji iż cenie sobie wygodę, oraz kwestii finansowych. :smutas:

Mój wybór padł na amortyzatory KaYABA http://www.allegro.pl/item992768892_tyl_kayaba_343271_audi_a4_lodz_najtaniej.html.

W zwykłym sklepie można je znaleźć już za 159zł. Co o nich sądzicie??

I jeszcze jedno pytanko, z jakiej firmy polecacie gumy zabezpieczające, bo z moich zostały tylko czarne kółeczka??

[mod]Proszę używać prefix kolejne tematy niezgodne z regulaminem będą usuwane[/mod]

Opublikowano

KaYABA dobra firma w miarę. Kiedyś kupiłem w golfie III i nie miałem zastrzeżeń ale po kilku tys km zaczęło delikatnie być słychać ich pracę tzn takie jakby zasyanie (syczenie- jakbyś się strzykawką bawił). Mechanik powiedział że tak może być, że nic się nie dzieje.

Odnośnie ceny i sklepu zgłoś się do kolegi TOM77 na forum.

http://www.a4-klub.pl/smf/czesci_w_super_cenach_z_hurtowni_duze_upusty_dla_klubowiczow-t30793.0.html

Napewno ci coś dobierze w odpowiedniej cenie.

Opublikowano

też skorzystam :kox:

Opublikowano

Witam

A ja tej firmy nie polecam. W golfie II (przód) stukały od nowości, w 100 C4 (przód) samochód był bardzo niestabilny, po wymianie na sachs problem ustąpił, w A4 (tył) sprawność nowych po miesiącu użytkowania około 54 % - w zasadzie tyle co na starych. Każdy sam niech decyduje, ja wiem jedno - nigdy więcej KYB

Opublikowano

dziś dowiedziałem się w serwisie o amorki na tył do b6 s line 485zł sztuka :shocked:

Opublikowano

kup porzadne SACHSA i nie bedziesz musial nic kupowac w serwisie a mysle ze znajdziesz duzo taniej i takiej samej jakosci

Opublikowano

tylko mam zawias s-line 1BE i właśnie nie wiem czy nie wsadzić sachsów,springi wiadomo mam -20mm ale skok amora jest chyba taki sam jak w serii :kox:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 18:06_________________________________________________i jeszcze pytanie jak się będzie prowadzić jak zmienie tylko tylne amorki????