Pawel88ST Opublikowano 27 Września 2010 Autor Opublikowano 27 Września 2010 zauwazylem ze na liczniku cos niskie obroty sa takie ma 2.5 TDI Może gdyby od nowości były ustawione na 900 jak to w 1,9 to wogóle nie istniał by problem narywania w BDH czytałem że podniesienie obrotów to najprostszy sposób na usunięcie objawów gratki furki zamiast chromu lepiej nikiel wez jak w esach o niebo lepiej wyglada, sam takze nad tym mysle zadbaj o srodek auta bo z tego co widze ciut upaprane jest fela :gwizdanie: i oby sie dobrze sprawowala Fotele są jakoś może lekko zakurzone, na żywo nie widać a na foto wyszło, nie chce tego prać piankami i na myjniach bo już 2 autka prałem, w golfie po piance sie tapicerka zniszczyła,a w a3 na myjni niedokładnie wypłukali z płynu i sie świeciły dlatego tu nie che nic ruszać, bo tapicerka nie jest nigdzie uszkodzona i nie było palone więc nic nie śmierdzi dlatego narazie nie będe eksperymentował chyba że ktoś zna godną polecenia myjnia która zrobi pranie i z czystym sumieniem można im autko zostawić to pisać pewnie poducha fotela kierowcy,standard,ta wiązka pd fotelem jest trefna,można ją ścisnąć trytkami,czasami pomaga,np w ASO tak robią fajna fela No właśnie na kompie pokazuje mi błąd coś od strony kierowcy, crash sensor podpowiedzcie jak to naprawić, zaglądałem pod fotel ale na tym sie skończyło bo auto z tego co oglądali nie było naprawiane blacharsko w żaden sposób a poducha się świeci
sebastian855 Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam Wiedziałem że to nie seryjne 2.5TDI :> Kolega po programie wyciągnął ze swojego 2.5TDI 230km, więc u Ciebie może być podobnie, najlepiej na hamownie skoczyć. Autko śliczne i zadbane Pozdro i do zobaczenia na drodze
marek_xtr Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam Wiedziałem że to nie seryjne 2.5TDI :> Kolega po programie wyciągnął ze swojego 2.5TDI 230km, więc u Ciebie może być podobnie, najlepiej na hamownie skoczyć. Autko śliczne i zadbane Pozdro i do zobaczenia na drodze To pewnie musiał już turbo zmienić :gwizdanie:?
sebastian855 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam Wiedziałem że to nie seryjne 2.5TDI :> Kolega po programie wyciągnął ze swojego 2.5TDI 230km, więc u Ciebie może być podobnie, najlepiej na hamownie skoczyć. Autko śliczne i zadbane Pozdro i do zobaczenia na drodze To pewnie musiał już turbo zmienić :gwizdanie:? A no fakt,hehe Turbawka wytrzymała pół roku i musiał wymienić Ale wymienił i śmiga dalej
kolba_leon Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 piękne felgi! dawno mi się coś tak nie podobało! Jaki to model?
Pawel88ST Opublikowano 20 Września 2013 Autor Opublikowano 20 Września 2013 Samochód sprzedany 27.08.2013 r. Wiec raczej do zamknięcia jeśli nowy właściciel tu trafi to może będzie kontynował temat
Rekomendowane odpowiedzi