Opublikowano 18 Kwietnia 201016 l witam...mam sprawe...mam założone ledy w aucie tak zwane clear red...i na tej dolnej czerwonej części jakiś h.j zrobił mi ryse ..nie za głęboka ale tez nie za płytką...czy ktoś może podpowiedziec jak i czy wogule da sie to jakoś spolerowac?lub ewentualnie jakos zakamuflowac?z góry dzięki za pomoc
Opublikowano 18 Kwietnia 201016 l ja u siebie przerysowałem zderzak cofająć do garażu zrobiło się klika rysek te głębsze zostały a mniejsze spolerowałem pastą TEMPO i pomogło
Opublikowano 18 Kwietnia 201016 l kurcze mie mam.... No to jak Ci się uda to cyknij i wklej. Głębokość uszkodzenia wpływa na możliwości naprawcze więc odbrze było by aby ktoś to zoabczył. Ogólnie regenruje/poleruje się reflektory samochodowe i to z powodzeniem więc myślę, że dasz radę ale tak jak mówię trzeba by ocenić czy rysa nie jest zbyt głeboka?
Opublikowano 18 Kwietnia 201016 l Autor postaram sie ale na razie nie mam mozliwosci zrobienia foty...ale spróbuje jak najszybciej coś pstryknąc