pet3r Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 gdybym mial czym zrobic fotki to bym zrobil. Keżor - moje wygladaja identycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traviz Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 kilka osób przestrzegało przed kolorem czerwonym - dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 kilka osób przestrzegało przed kolorem czerwonym - dlaczego ? Nie chcieli zebys mial za ładnie :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Keżor Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 ja miałem pomysł na niebiesko pomalować ale potem bym żałował bo widziałem jak kumpel pomalował w niebieskim fiacie stilo i wyglądało bidnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 kilka osób przestrzegało przed kolorem czerwonym - dlaczego ? bo jest niepraktyczny i dobrze widac na nim brud?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 kilka osób przestrzegało przed kolorem czerwonym - dlaczego ? bo jest niepraktyczny i dobrze widac na nim brud?? jezeli troche sie przylozy przy malowaniu i powiechnia bedzie gladka, to brud (a wlasciwie pyl hamulcowy) bedzie latwo wyczyscic... a i tak z kilku metrow nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi