DaRo4422 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Witam. Mam problem, gdyż nikt nie wie co to za kod błędu : 17996 P1588 Engine mount solenoid valves Open circuit Jeśli ktoś miał z tym problem to proszę o pomoc, bo nie wiem o co chodzi i co to za błąd.... z góry dzięki za pomoc 1
Sztomel Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 masz odpiętą wtyczkę lub zaśniedziałe na niej styki od którejś z poduch zawieszenia silnika. Sprawdź czy wtyczka przy lewej lub prawej poduszce zawieszenia silnika nie jest odpięta a jeśli nie będzie to odłącz je przy obydwu poduszkach i spryskaj sprajem do złącz elektrycznych i za chwilę podepnij ponownie, może być też gdzieś przetarty kabelek w instalacji od tej wtyczki lub wymieniłeś poduchy na zwykłe a wtyczki sobie wiszą.
DaRo4422 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dzięki Faktycznie to poduszka.... wymieniłem ją, ale nie byłe takiej z kostką to wstawiłem zwykłą i wtyczka jest odpięta. Jeszcze raz dzieki za pomoc
spanky Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Faktycznie to poduszka.... wymieniłem ją, ale nie byłe takiej z kostką to wstawiłem zwykłą i wtyczka jest odpięta. i bledu nie ma ?
Sztomel Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 i bledu nie ma ? no przecież się pojawił błąd bo poducha wymieniona na zwykłą.
aros Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Jak dostać się do tych poduszek(wtyczek)?jestem kompletnym laikiem w mechanice a taki sam błąd mi się pojawił.
Rekomendowane odpowiedzi