Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Olkusz i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no to troszku grosza jest ale autko innaczej wyglada :)

Opublikowano

Wiesz czym u nas są drogi łatane.. kamyczkami więc myślę, że to by było na jeden sezon :confused4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Info dla kolegów z okolic olkusza,

Chłopaki z audi80 klubu w tym moi kumple organizują spoty co wtorek o godz 21 na Olkuskim Carrefourze, w razie braku pogody spoty odbywają sie pod wiaduktem przy basenie :) zapraszamy

w ten weekend odbył sie także spot plenerowy, sosina, czubatka itd.

planujemy zrobić jeszcze jeden podobny na zakonczenie wakacji (troche pózne) i przywitanie mrozów, grill, piwkowanie itd.

jeśli bede wiedział wiecej szczegółow to podrzuce info ;)

więcej na temat spotów Audi w Olkuszu : http://www.audi80.pl/olkusz-carrefour-2609-spot-sesja-vt45826.htm

26.09.10-122.jpg

26.09.10-46.jpg

DSC_0065.JPG

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam Panowie

Jako iż otwarliśmy sklep motoryzacyjny z częściami samochodowymi, elementami karoserii, oleje, filtry itd pragniemy zaoferować części do wielu marek samochodowych w atrakcyjnych cenach do sprzedaży dla klubowiczów.

Jeżeli czegoś szukasz potrzebujesz => napisz => zapytaj => porównaj => kup

Sklep ma dwie filie:

Lelów (okolice Szczekociny, Koniecpol - Częstochowa)

Bukowno (okolice Olkusz, Dąbrowa Górnicza)

Nie mamy strony internetowej więc piszcie na: [email protected]

ruszyliśmy 1-12-2010r

Zapraszam ... adamFox

Opublikowano

Witam Panowie

Jako iż otwarliśmy sklep motoryzacyjny z częściami samochodowymi, elementami karoserii, oleje, filtry itd pragniemy zaoferować części do wielu marek samochodowych w atrakcyjnych cenach do sprzedaży dla klubowiczów.

Jeżeli czegoś szukasz potrzebujesz => napisz => zapytaj => porównaj => kup

Sklep ma dwie filie:

Lelów (okolice Szczekociny, Koniecpol - Częstochowa)

Bukowno (okolice Olkusz, Dąbrowa Górnicza)

Nie mamy strony internetowej więc piszcie na: [email protected]

ruszyliśmy 1-12-2010r

Zapraszam ... adamFox

A dzięki za info mam nadzieję, że będzie dobrze zaopatrzony ; ] Przy okazji proszę o PM z ceną kompletu świec żarowych do silnika AJM z 2000 r.

Opublikowano

gdzie kiedy jakiś zlocik ok. olk ;>?

Opublikowano
  • Autor

Kolego poczekaj odbiore tylko autko to zrobimy jakiś zlocik :)

Opublikowano

Kolego poczekaj odbiore tylko autko to zrobimy jakiś zlocik :)

A co Pawle robisz? ; )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No jeszcze nie odebrałem bryczki bo serwis to jest jakaś porażka z czekaniem na części po 4 tyg musze czekać masakra :thumbdown: :thumbdown: :wallbash: mam nadzieje że w przyszłym tygodniu przyjdą te ostatnie pierdółki i w końcu będę mógł sie cieszyć nowym samochodzikiem :):)oczywiście plan jest zrobienia go na black edition :)[br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 13:00_________________________________________________Panowie i Panie kiedy jakiś spocik Olkuski???? :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

no ja tez sie chetnie pisze na jakiegos spota olkuskiego

Opublikowano
  • Autor

no panowie trzeba by sie własnie zgadac :>

Opublikowano

Pany lookajcie na zlot VAG u nas w małopolskich temat :naughty:

Opublikowano

no czytałem Pablo spoko temat ja powinienem przyjechac tylko przydało by sie zebrac jeszcze jakas Olkuska ekipe [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 17:26_________________________________________________Panowie z okolic olkusza poddajcie jakas propozycje spotów ja chetnie przyjade w zasadzie kazdy dzien tygodnia przydało by sie tylko troszke cieplej

Opublikowano

Przydało by się spotkać.. Paweł by w końcu furę pokazał : >

Opublikowano

no czytałem Pablo spoko temat ja powinienem przyjechac tylko przydało by sie zebrac jeszcze jakas Olkuska ekipe [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 17:26_________________________________________________Panowie z okolic olkusza poddajcie jakas propozycje spotów ja chetnie przyjade w zasadzie kazdy dzien tygodnia przydało by sie tylko troszke cieplej

Zagadajcie do tych chłopaków co robią spoty audi 80 to byście się z nimi zabrali :naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

Na Olkusz panowie zgadamy się jak będzie cieplej bo na razie to nawet autka nie mogę dopieścić :) bo zimno i nie ma zbytnio jak a co do VAG-u to oczywiście ja się pisze :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

i jak tam chłopaki z Olk i okolic??? ciepło sie zrobiło kiedy ten planowany spot???

Opublikowano
  • Autor

Ja jestem chętny na przyszły tydzień co wy na to???

Opublikowano

nie ma problemu napisz tylko gdzie i kiedy ja postaram sie dostoswowac ewentualnie troszke cos przesuniemy

[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 15:15_________________________________________________a i jeszcze jedno czyja czarna A4 B6 1.9TDI na olkuskich blachach stała dzisiaj o godzinie 14:20 pod apteka na przeciwko biedronki w kluczach?[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 15:17_________________________________________________oczywiście na klubowych ramkach była ta A4

Opublikowano
  • Autor

kurde powiem ci że teraz mam strasznie daleki kursik ale postaram sie być na środe więc piątek mysle był by takim mniej więcej terminem jeszcze oczywiście będe pisał co i jak popytaj innych bo ja nie zbytnio mam czas