bimek Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 niewiem co jest grane przy odpalaniu silnika przy niedociągnięciu mocniej kluczyka silnik zaczyna pracować jak na jeden gar niewiem czy to jest wina akurat tego że słabo przekręcam kluczyk mam też podejrzenia że może za słabo dodaję gazu przy odpalaniu .Niewiem czy mam dobre spostrzeżenia ale dopiero zaczynam zabawę audi a4 1,9 turbo disel wydaje mi sie jakby na odcinku pomiędzy silnikiem a turbiną bliżej silnika znajduje sie jakby mebrana i jakby ona wpadała w takie drgania może piszę bzdury ale to są spostrzezenia nowicjusza
Gość shakal Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 A po co dodajesz gazu przy odpalaniu?
Piotrek98igo Opublikowano 6 Lipca 2007 Opublikowano 6 Lipca 2007 no własnie po co gaz?moze masz zle ustawiony kąt wtrysku
bimek Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Opublikowano 6 Lipca 2007 wiesz dodawałem gaz bo wydawalo mi się że to jest powodem przed tym zdarzeniem nie używałem gazu a co do tej mębrany to chyba fachowa nazwa jest zaworek sterowania turbiny ale nie jestem pewny
spanky Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 niewiem co jest grane przy odpalaniu silnika przy niedociągnięciu mocniej kluczyka silnik zaczyna pracować jak na jeden gar niewiem czy to jest wina akurat tego że słabo przekręcam kluczyk mam też podejrzenia że może za słabo dodaję gazu przy odpalaniu .Niewiem czy mam dobre spostrzeżenia ale dopiero zaczynam zabawę audi a4 1,9 turbo disel wydaje mi sie jakby na odcinku pomiędzy silnikiem a turbiną bliżej silnika znajduje sie jakby mebrana i jakby ona wpadała w takie drgania może piszę bzdury ale to są spostrzezenia nowicjusza ciezko cos poradzic .. jedz do mechanika ... ym bardziej ze to Twoje pierwsze TDI ...
Rekomendowane odpowiedzi