Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Znów ukradli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się pożalę. Dzisiejszej nocy zginęły mi 4 dekielki od felg. Myślałem o kupnie ale doszło do tego, że nie wiem czy jest sens bo ukradną mi kolejne. Lustra ginęły 3 razy, ąż je w końcu oznakowałem. Wrocław to złodziejskie miasto.

Opublikowano

Tak się pożalę. Dzisiejszej nocy zginęły mi 4 dekielki od felg. Myślałem o kupnie ale doszło do tego, że nie wiem czy jest sens bo ukradną mi kolejne. Lustra ginęły 3 razy, ąż je w końcu oznakowałem. Wrocław to złodziejskie miasto.

jak nie garażujesz fury , to może powinieneś stawiać na strzeżonym parkingu ?

ale fakt , ludzie to c**je , dla ilu ? dla 80zł? paranoja , mnie kiedyś ukradli wycieraczki z auta valeo :wallbash: powinno być tak jak kiedyś w Szwecji czy Danii , obciąć dłoń i wtedy by można auta nie gasić przed sklepem :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Dzwoniłem do ASO, koszt dekielka do felgi s-line 150 pln tak więc komplet wychodzi 600 pln. Tylko w tym popie..... kraju kupno nowych wiąże się z ich natychmiastową utratą. Jade zaraz na komende zgłosić kradzież zdając sobie sprawę, że umorzą z powodu nie wykrycia sprawcy. Zresztą jak im podałem numer rej. auta marke i kolor auta które wjechało w moje to też sprawa się ciagnie od roku i nie mogą znależć właściciela. Najgorsza jest ta bezsilność ....

Opublikowano

trza oznaczyć jak lusterka nie ma innego wyjscia :wink4: Oznaczonego nie sprzedadzą :)

Opublikowano

trza oznaczyć jak lusterka nie ma innego wyjscia :wink4: Oznaczonego nie sprzedadzą :)

tyle, że może to nic nie da - może nie sprzedadzą ale najpierw je i tak ukradną a potem bedą się zastanawiać i martwić

Opublikowano

szkoda, że trzeba zmieniac opony na zimowe bo zrobiłbym im kawał i na superglue przylepił :polew:

Opublikowano

znajomy w Pasku B5FL firmowym ma ori kołpaki oznaczone tzn lutownicą wytopione logo firmy na kołpaku i tak je zajeba... ale sie zorientowali ze sa juz tak oznaczone i wywalili w najbliższym rowie...

Opublikowano
  • Autor

szkoda, że są ludzie, którzy nakręcają tą całą spiralę kupując kradzione za 1/3 ceny :confused4:

Opublikowano

czasami nawet kupują swoje części skradzione jakiś czas temu wczesniej....

Opublikowano

nic nie poradzisz mają zajeb@#$% to i tak ukradną :kwasny:

u mnie był ładny motyw kolega idzie w nocy patrzy a tam koleś kołpaki ściąga, on się pyta co on robi ? a on mu że kupił i przymierza czy pasują, a ten do niego co TY pier*** przecież to moje auto no i tak mu wpierd@#$ :naughty::kox: że koleś ledwie się pozbierał, auto oczywiście musiało zniknąć z parkingu do garażu :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Przy okazji spece uszkodzili każdą felgę podważając dekielek czyms twardym :kwasny:

Opublikowano

Tobie dekle a u mnie lamusy chcieli sie wpierdo.. do srodka po CA i CB podważyli śrubokrętem w omedze B wszystkie drzwi wkretakami ( cale pogiete lakier uszczerbiony, uszczelki pociete ) nie udalo sie im to wypieprzyli szybe boczna, przeszukali mi wszystkie schowki i nic nie ukradli bo ich sasiad sploszyl, a ze wazy ze 150 kg to nie mial jak ich gonic, taki finał byl - wybita szyba, mokra tapicerka( styczen ) i kupe szkiel ktore znajduje do dzisiaj ...

Opublikowano

czyli wychodzi na to, że najlepsze felgi na złodziejów są bezdekielkowe z widocznymi śrubami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

czyli wychodzi na to, że najlepsze felgi na złodziejów są bezdekielkowe z widocznymi śrubami :decayed:

pod warunkiem, że masz zabezpieczenia na śrubach bo inaczej to Ci całe felgi rypną :tongue4:

Opublikowano

nie wiem czemu ale bawi mnie ta sytuacja (nawet jak mi coś "zginie"), że trzeba wszystkiego pilnować chwila moment coś się zostawi i już tego nie ma :tongue4:

jak chodziłem do szkoły to raz zabrakło prądu i jak prąd przyszedł okazało się że znikły kamery do monitoringu :polew: z sali podpieprzyli DVD

massakra teraz szkoła chyba zainwestowała w UPS bo inaczej to każdy brak prądu będzie im się z tym wiązał

we Wrocławiu to rzeczywiście plaga z drobnym złodziejstwem samochodowym i wydaje mi się, że inwestowanie w dekle nie ma sensu do puki garażu albo parkingu się nie wynajmie za co we wrocku sobie ładnie liczą

raz też dekli się pozbyłem w tym mieście, także znam ten ból

Opublikowano

ja Ci kolego proponuje parkingu strzeżonego szukać, bo jak tam Cie tak okradają to znaczy, że miejsce jest odpowiednie do kradzieży i kiedyś możesz samochodu nie zastać :) a 1.9 tdi b6 są chodliwe, oj są

Opublikowano

Panowie ale co parking strzeżony pomoże, jak pojedzie się gdzieś na miasto zostawi auto na jakiś parkingu i dekielki sobie pójdą? :decayed:

Ja np. dekielki mam ale cały czas zdjęte :naughty: Zakładam tylko na specjalne okazje :gwizdanie: mi też ukradli i od tamtej pory dekielki są zdejmowane z auta jak gdzieś zostawiam :) Ostatnio ukradli mi jedną nakrętkę wentylka :polew: podkreślam jedną! wartą 50 gr :polew: Niestety taki kraj. Jak zgłaszałem kradzież dekielków na policji to 20 min. tłumaczyłem o co chodzi :polew: A potem usłyszałem, że pewnie przygotowują się do kradzieży felg :naughty: Ale taka prawda moje następne felgi to bez dekielków na bank będą :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Byłem dziś zgłosić na Policję. Najpierw dyżurny w ramach wystraszenia petenta zaczął mówić o 2 godzinnym czasie oczekiwania na przyjęcie zgłoszenia i upewnił się czy na pewno chcę tyle czekać a poźniej po jakiś 30 min. zostałem przyjęty.

O parkingu myślałem ale na razie brak miejsc. Poza tym parking nie jest zadaszony wiec zima i tak musze odsnieżać auto a naćkane w nim jest tak, że po zaparkowaniu ciężko z auta wyjśc.

Opublikowano

Panowie ale co parking strzeżony pomoże, jak pojedzie się gdzieś na miasto zostawi auto na jakiś parkingu i dekielki sobie pójdą? :decayed:

Ja np. dekielki mam ale cały czas zdjęte :naughty: Zakładam tylko na specjalne okazje :gwizdanie: mi też ukradli i od tamtej pory dekielki są zdejmowane z auta jak gdzieś zostawiam :) Ostatnio ukradli mi jedną nakrętkę wentylka :polew: podkreślam jedną! wartą 50 gr :polew: Niestety taki kraj. Jak zgłaszałem kradzież dekielków na policji to 20 min. tłumaczyłem o co chodzi :polew: A potem usłyszałem, że pewnie przygotowują się do kradzieży felg :naughty: Ale taka prawda moje następne felgi to bez dekielków na bank będą :gwizdanie:

myślisz, że ktoś się będzie w dzień bawił w środku miasta w kradzież dekielków? :>

Opublikowano

a czemu nie pod latarnią najciemniej :naughty: