MARTiiii Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 Jak te dolne plastiki na krawędzi drzwi się zdejmuje? Mam nadziej, że nie trzeba od środka.
piurko Opublikowano 6 Lipca 2006 Opublikowano 6 Lipca 2006 W dolnych rogach drzwi od strony zawiasów są wkręty krzyżakowe, trzeba je wykręcić a listwę przesunąć w kierunku tyłu auta o jakieś 3 cm i już Jeśli masz na myśli dolne listwy
Gość Murzyn Opublikowano 7 Lipca 2006 Opublikowano 7 Lipca 2006 MARTiiii, jak bys mial problem to moge wstawic foty bo te listwy bede demontowal w najblizszym czasie
ciku Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 MARTiiii, jak bys mial problem to moge wstawic foty bo te listwy bede demontowal w najblizszym czasie Nie wiem jak MARTiiii ale ja bym bardzo prosil o zamieszczenie jakis fotek Z gory dziekuje...tez mnie bedzie czekac wymana tych listw
MARTiiii Opublikowano 8 Lipca 2006 Autor Opublikowano 8 Lipca 2006 Foty zawsze można wstawić, jak nie problem. Ja mam jedną do wymiany ale najpierw muszę gdzieś ją kupić zanim spróbuje to wymienić.
Rekomendowane odpowiedzi