ramzes-it Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Witam, szukałem po forum ale nie znalazłem.Mam gorącą prośbę jeżeli ktoś z was wie co się może dziać to bardzo proszę o pomoc. Zacznę od początku,ostatnio wsiadając do samochodu czuć było ropę ale się nie przejmowałem,bo tłumaczyłem sobie to na różne sposoby.No ale od jakiegoś czasu zauważyłem że pod samochodem zostają plamy i mnie to zaniepokoiło więc dotykam palcem a tu jakby płyn od wspomagania albom ropa właśnie.Szybko otworzyłem maskę,a tam jeden wtrysk cały mokry no i ropa w zagłębieniach.Nie wiem co teraz czy to wtrysk padł czy po prostu jakaś uszczelka.Z góry wielkie dzięki.
malinamm1 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Może masz niedokręcony przewód idący z pompy wtryskowej do wtryskiwacza, albo posprawdzaj gumowe przewody pomiędzy wtryskami może są do wymiany
ramzes-it Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 Już sobie poradziłem,te gumowe wężyki co paliwo przepływa były za luźne i ropa ciekła.Zdjąłem a że były dość długie to przyciąłem, założyłem z powrotem i po problemie.Fajnie by było jakby wszystkie problemy tak łatwo się rozwiązywało.Dołączyłem także zdjęcie. pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi
dawidx11 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 kolego ale zmień te wężyki lepiej sobie na nowe one kosztują grosze a ja miałem tek ze wymieniłem jeden i tak leciały po kolei
Rekomendowane odpowiedzi