Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Uchwyt na kubek zamiast schowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio przeglądając allegro znalazłem uchwyt na kubek:

http://www.allegro.pl/item991348459_audi_a4_b5_lift_uchwyt_na_kubek.html

czy dla przed-liftów również produkowali takie uchwyty zamiast tego schowka?

Jestem ciekaw czy wymiarami ten uchwyt pasowałby w dziurę w przed-lifcie w miejscu tego schowka.

Opublikowano

Witam,

ostatnio przeglądając allegro znalazłem uchwyt na kubek:

http://www.allegro.pl/item991348459_audi_a4_b5_lift_uchwyt_na_kubek.html

czy dla przed-liftów również produkowali takie uchwyty zamiast tego schowka?

Jestem ciekaw czy wymiarami ten uchwyt pasowałby w dziurę w przed-lifcie w miejscu tego schowka.

Niestety nie, mocowanie kubków miałes w tunelu, a tego z polifta nie przełożysz bez większej rzeźby do przedlifta

Opublikowano
  • Autor

:disgust: wcale nie używam tego schowka, a taki uchwyt zawsze by się przydał :rolleyes:

Trzeba będzie coś wyrezać. Wiesz może czy ich wielkości są zbliżone? głównie chodzi mi o szerokość i wysokość przedniego elementu.

Opublikowano

:disgust: wcale nie używam tego schowka, a taki uchwyt zawsze by się przydał :rolleyes:

Trzeba będzie coś wyrezać. Wiesz może czy ich wielkości są zbliżone? głównie chodzi mi o szerokość i wysokość przedniego elementu.

Szerokosć jest zblizona ale wysokosć jest na oko dwukrotnie mniejsza w polifcie, moge później zmierzyć u siebie :good:

Opublikowano
  • Autor

moge później zmierzyć u siebie

Ooo... dzięki wielkie kolego. Może z dwóch zrobi się jeden ale przydatny :naughty:

Opublikowano

Będzie dla potomnych

kubek1.jpg[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 13:10_________________________________________________Dzisiaj miałem okazje porównać schowek z przedlifta z kubkiem w tym miejscu z polifta i powiem tak bez problemu mozna wyrezać w przedlifcie taki wysuwany koszyczek na kubek :gwizdanie:

oto fotki porównawcze

czes1.jpg

cz2w.jpg

Dodam że poliftowy wchodzi w otwarty przedliftowy wiec jest mozliwosć zamontowania, wystarczy ze sie tylna ścianke rozwali, połaczy sie obydwa sylikonem czy czyms by wypełnic pozostałą szczeline, a element frontowy mozna by przeczepic w miejsce cienkiego poliftowego, jak ktoś by był zainteresowany wymiarami jeszcze jakimis to pisać :good:

Opublikowano
  • Autor

Kowi a te kabelki z tyłu to do czego są :mysli: czyżby podświetlenie tego emblematu z przodu ?

Opublikowano

Kowi a te kabelki z tyłu to do czego są :mysli: czyżby podświetlenie tego emblematu z przodu ?

tak

Opublikowano

Wreszcie jakieś konkretne podejście do tematu. Też mi tego uchwytu w tym miejscu brakuje. Te w tunelu są mało wygodne jeśli chodzi o butelki np.. A schowka raczej nie wykorzystuje i chętnie bym go zamienił na ten uchwyt na napoje.

Teraz już wiadomo że można kupować uchwyt i zabierać się za rezanie :evil:

Mam jeszcze pytanko .. czy uchwyt z B6 jest taki sam jak ten na zdjęciach?

Opublikowano

Wreszcie jakieś konkretne podejście do tematu. Też mi tego uchwytu w tym miejscu brakuje. Te w tunelu są mało wygodne jeśli chodzi o butelki np.. A schowka raczej nie wykorzystuje i chętnie bym go zamienił na ten uchwyt na napoje.

Teraz już wiadomo że można kupować uchwyt i zabierać się za rezanie :evil:

Mam jeszcze pytanko .. czy uchwyt z B6 jest taki sam jak ten na zdjęciach?

Tego nie wiem, ten na fotkach to poliftowy B5 z mojego