jarek.m2 Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam wszystkich, mam mały problem wczoraj pokazał sie mi taki dziwny bład na komputerze pokładowym mojej niuni, i nie wiem zabardzo czego on dotyczy, bład sie pojawia gdy zaczynam ruszać samochodem,
arkolek Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 opisz ten błąd bo nie wiadomo o co chodzi. jak on sie wyświetla?
adamq Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Masz takie 1, albo 2 w kółeczku?? Jeżeli tak, to podczas jazdy, gdy naciśniesz na pokrętło od ustawiania zegara (nie wyciągniesz, tylko wciśniesz) i pojedziesz podczas tego naciśnięcia np. 80 km/h, to po przekroczeniu tej prędkości komputer pokładowy "piknie" i wyświetli się ten komunikat z jedynką w kółku. Po włączeniu i wyłączeniu zapłonu ostrzeżenie się resetuje. Jeżeli wyświetla się 2 w kółeczku, to na wyłączonym zapłonie naciśnij lewe pokrętło (też to od zegara), podświetli się wtedy wyświetlacz z przebiegiem. Gdy jest podświetlony naciśnij jeszcze raz to lewe pokrętło i przytrzymaj. Na FISie (komputerze) wyświetli się ileś tam km/h, to jest limit, którego nie można skasować (można ustawić na 350km/h - to jest maksimum i tak jest fabrycznie, wtedy ostrzeżenie jest wył., chyba, że przekroczysz 350 km/h).
jarek.m2 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Opublikowano 9 Lipca 2007 To nie jest 1 ani 2 tylko taka beczka przekrslona na żółto [br]Dopisany: 09 Lipiec 2007, 18:35 _________________________________________________Zrobiłem zdjecie może raz bedzie łatwiej http://ultrashare.net/hosting/fl/15807f0464
Motor Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 No wygląda na informacje o przepalonej żarówce.. której??
jarek.m2 Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Opublikowano 9 Lipca 2007 To ja szukam :wallbash:, moze nie ma płynów jakiś czujnik nie działa a to żarówka, dzieki chłopaki za pomoc zaraz wymieniam,
Rekomendowane odpowiedzi