Andrzej. Opublikowano 8 Lipca 2007 Opublikowano 8 Lipca 2007 Witajcie! Duzo sie naczytalem tutaj o tym jak wazne jest wlasciwe zdiagnozowanie problemu z silnikiem, w moim przypadku jest to spadek mocy - od jakiegos czasu moje tdi po prostu slabiej ciagnie i przyczyn tego moze byc wiele...Wczesniej byla to wina zlej jakosci paliwa, zmienilem stacje i od razu byla roznica, teraz cos jest nie tak z mechanika. Mozecie mi polecic dobrego i niedrogiego mechanika w Warszawie lub okolicach z Vag'iem ktory rowniez skutecznie usuwa awarie.. ??? Wiele sie naczytalem o niewlasciwej diagnozie itd.. - nie chce po prostu bladzic.. Dzieki z gory za informacje!!
SebMis Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 jak chcesz zdiagnozować to zapraszam na spota
Motor Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 SebMis ma doświadczenie, :th: w diagnostyce,więc możesz podbić na sopt,może się zaopiekuje Twoim wozem. :>
spanky Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 Witajcie! Duzo sie naczytalem tutaj o tym jak wazne jest wlasciwe zdiagnozowanie problemu z silnikiem, w moim przypadku jest to spadek mocy - od jakiegos czasu moje tdi po prostu slabiej ciagnie i przyczyn tego moze byc wiele...Wczesniej byla to wina zlej jakosci paliwa, zmienilem stacje i od razu byla roznica, teraz cos jest nie tak z mechanika. Mozecie mi polecic dobrego i niedrogiego mechanika w Warszawie lub okolicach z Vag'iem ktory rowniez skutecznie usuwa awarie.. ??? Wiele sie naczytalem o niewlasciwej diagnozie itd.. - nie chce po prostu bladzic.. Dzieki z gory za informacje!! podjedz do Rogalottiego... zdiagnozuje i usunie usterke ....
Andrzej. Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Opublikowano 10 Lipca 2007 A gdzie Rogalotti ma swoj warsztat.. Czy to jest Mineralna 26? I czy jest czynny codziennie? Macie jakis telefon do niego?
spanky Opublikowano 10 Lipca 2007 Opublikowano 10 Lipca 2007 A gdzie Rogalotti ma swoj warsztat.. Czy to jest Mineralna 26? I czy jest czynny codziennie? Macie jakis telefon do niego? tak .. Mineralna .. napisz do niego na PW i sie umów ... zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi