piotrek18716 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Witam was i proszę o pomoc szukałem na forum ale niestety nic nie znalazłem Po podłaczeniu w serwisie vagiem jest taki bład CZUJNIK -LEWY TYŁ POMOC W PARKOWANIU PRZERWA ZWARCIE DO MASY i chciałbym wiedzieć od czego mam zacząć diagnoze czy może czyjnik jest do wymiany????????? teraz jak włącze wsteczny bieg jest sygnał ciągły. Proszę o pomoc!!!!!! POZDRAWIAM
kangur Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 bylo na forum... ale jakl wyskoczyl blad tego czujnika to albo czujnik do wymiany, albo kable gdzies nie lacza. moja rada zeby odrazu nie wymieniac czujnika zamien je miejscami (w miejsce tego uszkodzonego wstaw dobry a uszkodzony w miejsce dobrego) i zobaczysz co sie dzieje. jak nie masz vaga pod reka to czujniki sprawdza sie tak ze jak wl wsteczny to sprawny czujnik powinien delikatnie cykac. zobacz czy po tej zamianie wyskoczy blad innego czujnika jak tak to czujnik do wymiany, jak nie a wyskoczy blad tego samego co przedtem to kable...
piotrek18716 Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 oki tak zrobie jak napisałeś jak sie ociepli. dzięki serdeczne za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi