Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Firma windykacyjna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy potrzebuję Waszej pomocy. Ja i ponad 300 innych osób zostaliśmy :banan1: przez jednego kolesia. Suma jaką zarobił na nas to około 1 000 000zł

Mnie osobiście okradł na 950zł.

Koleś sprzedawał TV na allegro miał prawie 100 pozytywów i wszystko wskazywało na to że jest uczciwym sprzedawcą do momentu jak na jego koncie niestety już po zakupie TV pojawiło się około 30 negatywów. Obiecanki cacanki z jego strony że kasę odda i nici jak nie było jej tak nie ma.

Teraz moje pytanie bo gnojek jest ze Szczecina i sprzedawał tv z konta swojej konkubiny Anny Pankowskiej zamieszkałej w Szczecinie ul DERDOWSKIEGO 32/1 Może ktoś tam mieszka w okolicy, słyszał o niejakim Marcinie. Jest to koleś w okolicy nie więcej jak 30lat.

Szukam firmy windykacyjnej która odzyska moją kasę. Mam namiar na firmę DRABIK tylko że oni pobierają 199zł za wszczęcie działania i nie oddają kasy jeśli ich działania nie doprowadzą do wyegzekwowania kasy + 20% od kwoty windykowanej. No chyba że ktoś chce zarobić kilka groszy i sam się zajmie moją sprawą :) taka opcja też wchodzi w grę bo prócz mnie jest kilkanaście innych osób które też się domagają zwrotu kasy od h*ja.

Jeśli macie jakieś namiary na takie osoby itp to walcie tutaj albo na moje gg 2911202

Opublikowano

Ścigaj Annę Pankowską.

Podaj Ją do Sądu - Kropka.

Komornik z niej ściągnie. Tylko szybko, żeby się przed Ciebie inni nie wpakowali, bo jej nic nie zostanie :decayed::naughty:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:41_________________________________________________http://www.weseleszczecin.info/firma.php?nazwa=Anna%20Pankowska - jest z czego ściągać :D

- o ile to nie fikcyjne konto...

Suma jaką zarobił na nas to około 1 000 000zł

Trochę przegiąłeś, przejrzałem google.. wywalił gdzieś na 50.000 tyś. - no ale i tak..

Opublikowano

słyszałem , że firma Kruk jest git. ale też myśle , że wystarczy do sądu sprawe oddać i tak jak Nosfer napisał , kij z tym kto sprzedawał , ważne na kogo jest konto :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Sprawa cywilna potrwa, zgłosiłem to na policje i mam informację ze moja sprawa została połaczona z innymi już sprawami przeciwko tej dwójce oszustów i jest prowadzona przez KP Szczecin Pogodno, podali mi nr RSD czy jakoś tak. Mi pasuje żeby temu kolesiowi ktoś dał ostrego kopa w d..... i odzyskał kasę. Firmy windykacyjne mogą obciążyć kosztami windykacji tego kolesia z tego co wiem i mogę też się domagać od niego odszkodowania. Firma DRABIK w takim przypadku miała by dla mnie odzyskać 1200zł + swoje honorarium.

Opublikowano

Ale przecież jest program ochrony kupujących. Allegro oddaje kwotę do 10000zl. Mnie kiedyś gościu na telefon :banan1: Zgłosiłem sprawę na policje i allegro. Po 3 mcach allegro oddało mi kasę. Za jakiś czas przyszło ze śledztwo umorzono bo nie znaleźli gościa.

Opublikowano
  • Autor

Urząd Skarbowy też się zabiera za nich bo mieli działalność gospodarczą i jako firma działali na Allegro[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:49_________________________________________________POK raczej mi nie odda kasy bo mój brat który już dostał kopa w :bicz3: podbił sobie kilka swoich licytacji bez mojej zgody kilka lat temu i allegro się tego dopatrzyło podczas sprawdzania mojej całej działalności na serwisie. Mam się tłumaczyć za braciaka i on też za siebie. Czas leci, allegro też zwleka z każdą odpowiedzią na moje maile i wątpię, że mi oddadzą pieniądze. jedyne wyjście to WINDYKACJA[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:53_________________________________________________

Ścigaj Annę Pankowską.

Podaj Ją do Sądu - Kropka.

Komornik z niej ściągnie. Tylko szybko, żeby się przed Ciebie inni nie wpakowali, bo jej nic nie zostanie :decayed::naughty:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:41_________________________________________________http://www.weseleszczecin.info/firma.php?nazwa=Anna%20Pankowska - jest z czego ściągać :D

- o ile to nie fikcyjne konto...

Suma jaką zarobił na nas to około 1 000 000zł

Trochę przegiąłeś, przejrzałem google.. wywalił gdzieś na 50.000 tyś. - no ale i tak..

Ta babka jest przedszkolanką w jednym z przedszkoli w Szczecinie. Suma jaką podałem jest prawidłowa i jest to prawie 1 000 000zł

Sprawą zajmowała się TV i był reportaż na ten temat kilka tygodni temu.

Opublikowano

Ale jak sprawę zgłaszałeś miałeś zawieszone konto? Ja tez miałem ostrzeżenia za podbijanie aukcji ale i zawieszone konto za to. Przeprosiłem i napisałem ze już nie będę tego robił i będę przestrzegać regulaminu. Według mnie powinni ci kasę oddać.

Opublikowano
  • Autor

Konto mi zablokowali po kilku dniach od zgłoszenia im że 30 dni od wszczęcia sporu nie otrzymałem informacji od sprzedającego i że rozpoczynam procedurę POK. Pisałem, przepraszałem ale to nic nie daje. Ręce opadają jednym słowem.

http://nasza-klasa.pl/profile/33327713 na stronie jest widoczna A. Pankowska

Opublikowano
  • Autor

To konto jest założone przez jednego z oszukanych tak by każdy widział jak wyglada ta baba (swoją drogą nic ciekawego z niej) bo ona już usunęła swoje konto, konto matki i dziecka. Tutaj chyba pół rodziny jest wmieszane w ten proceder.