Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

radyjko multimedialne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby jeszcze podswietlanie pasowalo, to z miejsca bym kupil.. :> Tylko ze az strach z taka zabawka jezdzic.. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

a co tam wyswietlacz i tak jest kolorowy to sie nie zmieni :P a tam pewnie są ze 4 diody niebieskie mozna przelutowac na czerwone :P :P :P

a strach no fakt ale ludzie jeżdżą z droższymi radiami to jak na swoje mozliwosci nie jest drogie ciekawe jak to gra :)

Opublikowano

Ale musisz przyznac ze taki duzy kolorowy wyswietlacz jednak kusi.. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

no na pewno kusi, trzeba zabierać ze sobą :)

Opublikowano

serfer pisz do tego gościa na Allegro rezzyr ostatnio miał coś podobnego ale cena to było bliska 1k zł

Opublikowano
  • Autor

serfer pisz do tego gościa na Allegro rezzyr ostatnio miał coś podobnego ale cena to było bliska 1k zł

ale ja napisałem w pierwszym poście że :

ps. ja nie kupuje bo i tak słucham tylko radia i mam ori na kasety smiley ale fajna zabawka z tego

jest tego sporo na allegro

http://www.allegro.pl/search.php?string=bluetooth&category=20178&country=1

a tak wyglada w srodku samochodu to badziewie :)

index_1.jpg

Opublikowano

Ja bym nawet na to nie patrzył.. :no:

Podchodziłem do tematu i to z Pioneerem - był super pikny,extra full wypasik ale okazało sie ,że to pomyłka - kiepsko odtwarza - Bluetooth za wuja pana sie nie łaczy z telefonem ehhh... gościu z CarAudio popukał się w głowe i kazał to oddać, kupiłem za jego radą Alpine to jest dobre radio!!!

Opublikowano

a jak ładnie klimatronik przyżeźbiony na tym foto... :D

Opublikowano
  • Autor

no ja jak bym kupował to też tylko alpine

Opublikowano

Ja sie do tego przymierzalem ALE jak zobaczylem , uslyszalem , podotykalem to sie omalo nie zrzygalem taki syf :(

Wyglad powiedzmy , ze jeszcze ujdzie jakos , wykonanie tragedia , zwykle plastiki i to jeszcze nie do konca spasowane z soba , dzwiek jest gorszy chyba niz z unitry , slychac wyrazne szumy i odzwierciedlenie tonow to jakas porazka (chyba projektant przy zabawie z korektorem mial do czynienia tylko ze sluchawka mono z walkmana :P) , co do wyswietlacza porazkaaaaaa , tutaj to juz wogole odzwierciedlenie kolorow to chyba z win 3.1 :P , a jakby ktos chcial sobie radio wlaczyc to radze nie patrzec na menu bo normalnie jak z commodore.

Bluetootha nie testowalem to nie wiem jak sie paruje z innymi urzadzenia , ogolnie w skali od 1-10 daje slabe 3 tylko i wylacznie za mnogosc bajerow w stosunku do ceny i nic poza tym.

Jeszcze ujdzie jak ktos by to pakowal do duzego fiata , badz poldka ale w zadnym wypadku do audi :(