Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Chwilowy brak mocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapytaj kazdego kto ma lpg i gazownie ze warto, nawet bez lpg auto zupelnie innaczej chodzi. u mnie turbina gwizdze jak w dieslu przy 1800 rpm i auto lepiej sie wkreca na obroty. mozliwe ze kat byl juz zapachny ale roznice czuc. jest troszke glosniej ale fajniejszy dzwiek silnika i nie przeszkadza zupelnie w jezdzie codziennej

Opublikowano
  • Autor

ok.dzieki jak ogarne troche czasu to sie skusze i dam znac jaki efekt

Opublikowano

wszyscy wiedza :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

wczoraj wywaliłem kata róznica niesamowita i swist turbinki roboty troche było ale opylało sie

[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 09:29_________________________________________________został mi jeszcze do ogarniecie denerwujacy odgłos drżenia blaszki przy zejściu z obrotów

Opublikowano

wczoraj wywaliłem kata róznica niesamowita i swist turbinki roboty troche było ale opylało sie

[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 09:29_________________________________________________został mi jeszcze do ogarniecie denerwujacy odgłos drżenia blaszki przy zejściu z obrotów

kolego mam to samo, mechanik powiedzial mi ze blaszka jest luzna ktora idzie od turbiny do wydechu jest luzna, zastanawiam sie jak to mozna zrobic

Opublikowano
  • Autor

tez tak mi sie wydaje bo troche juz czytałem o tym auto normalnie idzie ale ten dziwiek [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 11:41_________________________________________________co jeszcze zaobserwowałem to spalanie gazu 2l mniej na 100km

Opublikowano

tez tak mi sie wydaje bo troche juz czytałem o tym auto normalnie idzie ale ten dziwiek [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 11:41_________________________________________________co jeszcze zaobserwowałem to spalanie gazu 2l mniej na 100km

czyli byl zapchany :gwizdanie:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

panowie a propo tej blaszki wie moze ktos czy trzeba sciagac turbo czy da rade toprzyklepac po wyjeciu samego kata