Hertha Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Posiadam osłonę silnika 1.9 TDI. Niestety uszkodziłem gumę wygłuszającą, która znajdowała się pod nią. Pomyślałem, że poszukam innej/nowej na Allegro - oczywiście nie ma. Zainteresowało jednak mnie coś innego. Ja posiadam Audi z roku 1998 a np. rok 2001 wygląda zupełnie inaczej (ja mam sedana - a zdjęcia pochodzą z Avanta): Moje pytania będę pewnie głupie, ale może ktoś nie będzie się ze mnie śmiał 1. Czy ta osłona będzie pasowała do mojego rocznika i silnika? 2. Czy te osłonki będą pasowały do 1998 roku? 3. I czy ta osłona była w autach tylko z nowszym rocznikiem? Pytam, bo właściwie nie wiem jak idealnie powinna wyglądać komora silnika, a chciałbym dokupić brakujące elementy, ale może poprostu tak ma być jak mam. (zdjęcia swojego silnika nie mogę zrobić, bo samochód obecnie przebywa w warsztacie) Pozdrawiam!
mentryb Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Przeciez sa to oslony do innych silnikow. Do aut z pompowtryskami. A oslone podszybia moze kupic. Ja w a4 b5 mam taka
Hertha Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 Przeciez sa to oslony do innych silnikow. Do aut z pompowtryskami. A oslone podszybia moze kupic. Ja w a4 b5 mam taka A jak ona jest mocowana? Wzrokowo patrząc, to ta oferowana na tej aukcji: http://allegro.pl/item1036725793_vw_passat_b5_fl_podszybie_oslona_aku_nowa.html jest praktycznie identyczna. Ktoś próbował instalować osłonę podszybia z VW?
mech15 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 poszukaj na forum, był już wątek o osłonie podszybia ta osłona silnika jest od PD, a ty masz AVG. Trzeba było by coś porzeźbić przy niej
Daimos Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 osłona od AJM,a nie będzie pasować do AFN'a :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 osłona od AJM,a nie będzie pasować do AFN'a :gwizdanie: jakby się postarał, to by przyrezał, ale jest to bez sensu
Rekomendowane odpowiedzi