matys_ml Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Jadę w środę na "wywczas" Krakowa z do Kołobrzegu. W zeszłym roku jechałem na Łódz, Włocławek, Bydgoszcz Zastanawiam się czy nie jechąc z łodzi na Poznań i dalej na Piłe i Koszalin. Jest też opcja na Wrocław i później na Poznań Proszę o radę jakie tam są drogi. ;(
Piotrek98igo Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 jechalem rok temu z Czestochowy do Kołobrzegu,wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem jechac tak jak jechales rok temu ja tez tak jechalem,trasa na Poznan pamietam ze zawsze byla fatalna...nie wiem jak teraz jest
Gość Murzyn Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 mi najlepiej sie lecialo A4 do wrocka, pozniej na poznan. Droga lepsza niz przez Lodz i chyba mniejszy tlok. Jedynie trzeba uwazac miedzy DW a PZ, bo miski czesto stoja. Jezeli wybierzesz droge na łodz, to najlepiej lec w nocy (unikniesz korkow, i uwazaj kolo siewierza - tam stoja zawsze i czesto nieoznakowane sie kreca
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 jeśli chcesz wygodnie i "bezkorkowo" się przemieścić do Kołobrzegu to doradzałbym ci opcję Kraków-->wroc-->i na północ do celu. Leciałem kilka razy do Kołobrzegu właśnie tą drogą i wydaje mi się całkiem niezła.
Rekomendowane odpowiedzi