Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Szary metalik, alu 18", tył diody, ksenon, kiera S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w końcu się maleństwo doczekało prezentacji bardzo mnie to cieszy :> oczywiście zakupu tylko pogratulować bo za autko daje sobie rękę uciąć he he a mówiłeś ze tam kiedyś jakaś dłuższa trasa była no i jak się maleństwo sprawowało???? Plany super moim zdaniem to jak zrobisz nic więcej nie trzeba kombinować bo będzie :kox:PAMIĘTAJ ŻE TAMAT BĘDĘ TU ŚLEDZIŁ WIĘC PROSZĘ O NIĄ DBAĆ!!!!!! :polew::wink4:

Opublikowano
  • Autor

Bardzo przyjemnie się sprawowało Pawle :naughty: Ja +4 osoby na pokładzie i mały bagaż i wszystko jak w zegarku :good:

Dbał będę na pewno. Jedyne co zauważyłem po tym tygodniu użytkowania to dużo bardziej trzeba uważać na dziury ale nie jest tak tragicznie jak na początku myślałem.

:hi:

Opublikowano

No wiesz to już jest jednak 18 calii i profil niski więc trzeba trzeba uważać :) a mi się tu za nią tęskni i nie mogę doczekać się następnego autka :kox:

Opublikowano

Felga :kox: :kox: ale na glebe... bo masakrycznie stoi wysoko

Opublikowano

piękne auto-zakładaj gwint i będzie pienknie :good:

Opublikowano
  • Autor

Wygląd autka w chwili obecnej to zasługa poprzedniego właściciela :notworthy:

Ja zrobię drobną kosmetykę i postaram się uglebić :naughty:

Opublikowano

te felgi które masz miałem ja zgarnąć dlatego poznałem do razu :good: :good: :good:

Opublikowano

A kiedy malujesz maleństwo???

Opublikowano
  • Autor

Zaraz po tym jak brat porobi swoje. U tego samego fachmana będzie więc zobaczę jak u niego zrobi a później dopiero oddam swoje :decayed: Myślę, że za max miesiąc powinno być wszystko cacy.

Dziś zrobiłem logi dyn. z ciekawości i nie było zaskoczenia. Motorownia w stanie bardzo dobrym :good:

Opublikowano

Zaraz po tym jak brat porobi swoje. U tego samego fachmana będzie więc zobaczę jak u niego zrobi a później dopiero oddam swoje :decayed: Myślę, że za max miesiąc powinno być wszystko cacy.

Dziś zrobiłem logi dyn. z ciekawości i nie było zaskoczenia. Motorownia w stanie bardzo dobrym :good:

No naprawdę byłem świadomy tego co mówie i po drugie jestem człowiekiem uczciwym i szajsu nie wciskam :) odmaluj maleństwo jak najszybciej bo tylko dwuch rzeczy jej brakuje malowania i zawiasku :)

Opublikowano

Kolego jaki HID założyłeś?

Ja też mam 2000 rocznik i FIS odpierdala jak próbuje podpiąć allegowy HID...

Opublikowano
  • Autor

Tu już musiał bym dopytać Pawła od którego zakupiłem furę. Wiem, że było to montowane w specjalistycznym zakładzie. Na FIS'ie zawsze OK i zero problemów :gwizdanie:

Opublikowano

Kolego jaki HID założyłeś?

Ja też mam 2000 rocznik i FIS odpierdala jak próbuje podpiąć allegowy HID...

trzeba dokupic jakis piedolnik ktory sie wpina w kabel HIDa i wtedy FISowi zawsze jest OK, na alledrogo cos takiego widzialem

Opublikowano

Jedyne co trzeba panowie to nie oszczędzać na tym co się kupuje i wtedy będzie ok. Ja dałem za nie chyba 350zł i ani się nie palą ani nie mrugają nic tam gość nie podpinał żadnych dziwnych rzeczy [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2010, 20:32_________________________________________________no co tu taka cisza może wkońcu jakieś mody by się przydały :):)

Opublikowano

Pablo, nie jakieś mody tylko gleba a najlepiej gwint :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Niestety póki co musi zostać taki mały olrołdzik :tongue4:

Malowanie zderzaków się przesunęło, a teraz szykuje mi się wymiana oleju :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 16:48_________________________________________________Przed zawiechą mam smaka na chipa u Aliego w Tychach ; p

Opublikowano

Malowanie zderzaków się przesunęło, a teraz szykuje mi się wymiana oleju :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2010, 16:48_________________________________________________Przed zawiechą mam smaka na chipa u Aliego w Tychach ; p

No gwincik trzeba :) ja już miałem zakładać ale sprzedałem wogóle plany były grube ale ubiegł mnie Krzysztof :) oczywiście jak będziesz po zmianie programu to musisz mi się dać przejechać bardzo cie proszę :)bo jestem ciekawy jak to będzie chodzić bo w seri naprawdę fajnie śmiga dzięki temu pewnie ze nowe turbo i przepływka jest mi się strasznie podobało :good:

Opublikowano
  • Autor

No gwincik trzeba :) ja już miałem zakładać ale sprzedałem wogóle plany były grube ale ubiegł mnie Krzysztof :) oczywiście jak będziesz po zmianie programu to musisz mi się dać przejechać bardzo cie proszę :)bo jestem ciekawy jak to będzie chodzić bo w seri naprawdę fajnie śmiga dzięki temu pewnie ze nowe turbo i przepływka jest mi się strasznie podobało :good:

Mnie ciągle zaskakuje :kox: A jak zrobię program to oczywiście masz jazdę testową gwarantowaną :decayed:

Opublikowano

No mam też taką nadzieje :) byłeś już gdzieś na którymś spocie pochwalić się nabytkiem??? :>

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze nigdzie nie byłem. Cierpię na brak czasu ostatnio :confused4: