golab24 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Może to jest oczywiste dla wszystkich „tubylców” ale dla mnie nie wiec mam prośbę, może ktoś zamieścić zdjęcia zacisku Lucas oraz ATE aby unaocznić niektórym różnice i uświadomić jakowe zaciski posiada. Może to pomóc przy zakupie tarcz i klocków. Czy możliwe jest że na przodzie są ori zaciski ATE a na tyle Lucas? Świetnie by było gdyby do każdego zdjęcia dołączony był opis jaki to typ zacisku, tył czy przód i dla jakiego modelu audi.
maciejski Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 mozliwe, ze z przodu sa ATE a z tylu Lucas, bo tak wlasnie jest ;]
golab24 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Mam dwa lucasy, poznałem po napisie na zacisku :-) to teraz mam pytanie, czy tarcze mam 280 i 288? W ate to chyba 288 to standard and dla lucas to nie mam pojecia?
golab24 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Rozumiem że w moim przypadku nie ma latwego sposobu na zwiekszenie rozmiaru tarcz. pewnie trzeba by było odrazu zmieniac całe zaciski.
wrclaguna Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 musisz zmienic wszystko :gwizdanie:
Dev Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Rozumiem że w moim przypadku nie ma latwego sposobu na zwiekszenie rozmiaru tarcz. pewnie trzeba by było odrazu zmieniac całe zaciski. przechodz od razu na 320mm, nie warto przechodzic na 288 czy 312mm musisz zmienic: tarcze, klocki, jarzma oraz zaciski jeżeli Cie interesuje mam zestaw na 320mm tarcze i klocki nowe, info na priv
Rekomendowane odpowiedzi