Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wytarta wykładzina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie czy jest jakiś sposób zeby naprawidz jakoś ta wytarta wykładzinę w tym miejscu>http://img155.imageshack.us/img155/5593/s1030727.jpg czy tylko wymiana całej wykładziny?

A tak przy okazji czy jest możliwe ze dywanik może tak wyglądać przy przebiegu 120tys km?jak sprawdzić oryginalny przebieg?

Opublikowano

Może jakiś magik, który uzupełnia ubytki w tapicerkach foteli poradziłby sobie z tym. Te dywaniki welurowe są dość delikatne, jeżeli auto eksploatowano głownie w mieście, w ciężkich butach/obcasach, do tego permanentny syf w środku, piasek itp. to wycierają się szybko, ale na 120 tys km to mi nie wygląda. Ostatni przebieg przy okazji wizyty w ASO można sprawdzić podając im VIN, innej metody raczej nie ma. Auto jak widzę LHD, nie wiem czy w GB prowadzą bazę danych wizyt w serwisie, ale możesz spróbować.

Opublikowano
  • Autor

a możliwe bo poprzedni właściciel ciągał przyczepkę,może jakieś materiały budowlane przewoził,bo bagażnik jak te auto kupiłem to był bardzo brudny i próg załadunkowy podrapany.na pewno miał robocze buciory.tak ze przebieg może być prawdziwy?

Opublikowano

Myślę, że może być prawdziwy, w audi mojej Mamy oryginalne dywany po 80 tys km jeżdżenia w butach na obcasie wyglądały nie wiele lepiej, nie miały tylko dziur na wylot :wink4:

Opublikowano

niektóre zakłady tapicerskie(samochodowe)naprawiają ubytki weluru