Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] Filtr paliwa do 1.8t quattro z regulatorem ciśnienia paliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W poniedziałek jestem umówiony na strojenie do Rogala, chciałbym wymienić filtr paliwa ponieważ myślałem że był wymieniany jakieś 20tys km temu ale pytałem mechanika u którego robiłem wtedy przegląd i okazało się iż ku**s jednak mi go wtedy nie wymienił bo zapomniał, :wallbash: :wallbash: :wallbash:

no i muszę działać szybko, dzwoniłem do Szewczyka mają filtr paliwa na miejscu z tym że razem z regulatorem ciśnienia paliwa, twierdzi że trzeba kupić razem, koszt 170zł :shocked: :shocked:, masakra jednym słowem

czy ktoś się orientuje czy można kupić ten filtr sam bez tego regulatora czy może lepiej już jednak wymienić razem z regulatorem, acha i czy dam radę to sam wymienić mając do dyspozycji kanał ???

pozdro

Opublikowano

w B6 tylko z regulatorem ciśnienia,bo nie ma powrotu z listwy paliwowej :wink4: pewnie,że dasz rade sam wymienić :cool1:

Opublikowano
  • Autor

ok dzięki wielkie, trzeba odżałować 170zł ;(

słyszałem że w quattro jest trochę jebania z tym, no ale zobaczymy

Opublikowano
  • Autor

dzięki wielkie :good: :good: bardzo się przyda pozdro.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Koledzy pozwolcie ze podepne sie pod temat.. nie mam pojecia co i jak wiec wybaczcie :tongue4:

zamowilem sobie filtr paliwa razem z olejem i innymi filtrami podalem wszystko niby co chcieli, ale przyszedl filtr z jednej strony 2wejscia a z drugiej tylko jedno wyjscie.. a mechanik rozebral i okazalo sie ze potrzebuje z obu stron po 2.. Dzwonilem i gosc mowi ze 1.8T 150km tylko taki jak wyslal mu wyskakuje.. Czy ktos moze mi powiedziec gdzie moge kupic taki zeby mial 2rurki z 2stron? :)

poza tym moge odsprzedac ten z 2wejsciami i 1wyjsciem jesli ktos potrzebuje :wink4:

Opublikowano

A kupowałeś w ASO po VINie??? Do mojego kosztował 135zł. i mam 4 rurki po 2 na strone :wink4:

Opublikowano

A kupowałeś w ASO po VINie??? Do mojego kosztował 135zł. i mam 4 rurki po 2 na strone :wink4:

no wlasnie jakas hurtownia z gdanska.. oleje motul bralem :wink4:

fajna mila obsluga hehe ale VINu nie chcial, jeszcze sie upewnilem ze na pewno do mojego silnika i mowil ze tak tak 1.8T nie chcialem filtrona tylko mana albo knechta on na to ze jasne wie dobrze ktory :tongue4: ale sie pomylili jednak :confused4:

tylko zeby im go zwrocic to musze miec paragon :naughty: ktory juz oczywiscie gdzies podzialem :confused4:

Opublikowano

Ja wymieniałem w serwisie aso w 2008 roku i miał nr. 8E0201511L i jest z regulatorem ciśnienia i kosztował mnie po rabatach 120 zł