Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] spryskiwacze do lamp xsenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że zamieściłem swój wątek w niewłaściwym miejscu ale jestem już zdesperowany gdyż poszkukuję lewego spryskiwacza xsenonów do audi A4 z 99 rok po lifcie. nigdzie nie mogę takowego znaleźć a że pochodzę z zagłębia zimna czyli Suwałk to niestety tu prawie psy d****i szczekają i co kolwiek znaleźć jest nielada wyczynem. przewaliłem już całe miast i cały net i znalazłem na allegro za 700 zł. komplet. facet chyba oszalał bo nowe w serwisie Audi kosztuje prawie 300 zł, a ja nowych z serwisu nie potrzebuję gdyż jak dla mnie to duża kasa za jeden spryskiwacz z zaślepką. Drodzy forumowicze bardzo Was proszę może ktoś z Was posiada takie spryski zupełnie nie potrzebne i oddał by je za dobrą kasę. Bardzo proszę o rozwinięcie tematu !!!!!!!!!!!!

p.s. W zakładce "KUPIę" również owa prośba widnieje tam od przeszło tygodnia...

Opublikowano

O stary.... tez z tym walczyłem rok czasu :wallbash: nigdzie nie ma tego w uzywkach, zderzaka też szukałem z dziurami na spryski i znalazłem na allegro.... ale kompletny spryskiwacz kupiłem w ASO :rant: za nie całe 300zł z dwiema zaślepkami ozdobnymi na lewy i prawy sprysk. Jak cos namierze dam Ci znać.

Opublikowano
  • Autor

Super!!!! byłbym bardzo wdzięczny, akurat ze zderzakiem nie miałem problemów bo jednak jest tego coraz więcej, używany z belką za 159 zł, oczywiście do malowania z leciutkim wgnieceniem, uważam że to bardzo dobra cena. A co do spryskiwaczy, zamówiłem spryski pasujące niby do Audi WV i Skody produkcji oczywiście Skody, za 149 zł ale niestety w żaden sposób nie pasuje, a zaślepki z kolei są za małe. MOTOR mam nadzieję że w warszawce masz większe możliwości i gdzieś Ci obije się o uszy używka spryskiwacza z lewą zaślepką, za dobrą kaskę, "za dobrą kaskę" ze względu na to że niestety troszkę potłukłem swoją Niunię i już mocno się wykosztowałem. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Czy ktoś moze wytłumaczyc po co sa potrzebne te spryskiwacze w xenonach??

Opublikowano

Czy ktoś moze wytłumaczyc po co sa potrzebne te spryskiwacze w xenonach??

jak są brudne to mogą bardziej razić po oczach innych użytkowników drogi

Opublikowano
  • Autor

O stary.... tez z tym walczyłem rok czasu :wallbash: nigdzie nie ma tego w uzywkach, zderzaka też szukałem z dziurami na spryski i znalazłem na allegro.... ale kompletny spryskiwacz kupiłem w ASO :rant: za nie całe 300zł z dwiema zaślepkami ozdobnymi na lewy i prawy sprysk. Jak cos namierze dam Ci znać.

Motor mam pytanie czy 300 zł to miałeś 2 zaślepki??? i czy były gruntowane czy też już w kolorze?? Pytam bo dzwoniłem do ASO i powiedzieli mi że 300 ale z 1 zaślepką... co kraj to obyczaj.