grreeg23 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam szanownych forumowiczów. Proszę o pomoc w następującej sprawie. Dopiero od 2 miesięcy posiadam swoją B6 i już udało mi się coś zepsuć. Mianowicie ostatnio zjeżdżając z wysokiego krawężnika przywaliłem podwoziem i połamałem jakąś plastykową osłonę. Nie podnosiłem jeszcze samochodu ale jak się położyłem to widzę połamaną osłonę za lewym kołem od strony kierowcy. Proszę o informację czy ta osłona to : 1. osłona silnika (wątpię żeby tak daleko zachodziła) 2. osłona skrzyni biegów (wydaje mi się bardziej prawdopodobne) 3. może jakaś inna osłona Ewentualnie gdzie to kupić i czy da się to samemu zamontować? Myśl techniczną posiadam całkiem niezłą. Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Kup w ASO tu masz link gdzie mozesz sprwadzic cene http://sklep.gajos.com.pl/sklep/
grreeg23 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Dzięki, ale nie znam numeru katalogowego tej części (nawet nie wiem jaka to część). Proszę o podpowiedź czy nr. 1, 2 czy może coś innego. Zrobię dzisiaj fotkę i dorzucę żeby było wiadomo o co chodzi. Pozdrawiam
Artur82 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 to bedzie oslona silnika a napisz za kolem ale w ktora strone patrzac do tylu auta czy do przodu
grreeg23 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Do tylu czyli mniej więcej na wysokości przedniego słupka (tego gdzie są zawiasy przednich drzwi). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi