Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Grafitowa Bestia A4 1.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary i tak sie zalewa i tak, mus to mus :> ... ale rzadko kiedy ktoś da Ci wycisk z taką mocą i w Q i to jest piękne, kiedy sobie z tyłu nakleisz marne 1.6 ( bez obrazy Wojciu ) .. podjeżdżają wielce stuningowane golfy 3 bety 3... i oooooo ! a tu hapsik :D hyhy to jest bezcenne ..

spoko :decayed: jak by nie patrzec to 1,6 wszedzie robi kariere co drugie audi na klapie ma 1,6 :naughty: chyba niedlugo nakleje do siebie ,kazdy bedzie myslal ze dla jaj mam to wlepe a tu... :naughty: najszybszy,najbardziej ekonomiczny, 101konny -1,6TQ V6 :kox::polew:

[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:35_________________________________________________Ja sobie nakleje 1.4 :naughty: 75 kucyków[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:35_________________________________________________Ciekawe czy ktoś nie w temacie by wykminił że w audi nie ma takich silników :mysli:
Opublikowano

trzeba probowac :kox:

Opublikowano

ja tam nie patrze co kto ma na klapie bo zazwyczaj widze we wstecznym lusterku jak się oddala :gwizdanie:

:kox:

Opublikowano
  • Autor

Do mnie jakiś frajer astrą 1,4 czy 1,6 podjechał i mnie wyprzedził na wiadukcie.

Dzieciak się musiał spuszczać, że audice objechał :decayed:

Mi to się nie chce nawet takich ganiać.

hehe ja też takich nie ganiam, chyba że widzę że obok siedzi słit blondi której wielki X man chce pokazać jaką ma maszyne. A podjeżdża nędzą 75konna powiedzmy. Szkoda paliwa na baranków, ale nieraz warto ich posadzić na ziemii. A podjazd do następnych świateł i wymiana spojrzeń po wygranej jest bezcenna i uśmieszek blondyneczki w twoją stronę :naughty: :naughty: :naughty::good: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 14:26_________________________________________________Mam nadzieje że niedługo nadejdą czasy 1.8T :decayed: ....

Opublikowano

laska z kreski? :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehe jedziesz na kreche? :polew:

Opublikowano

hehe jedziesz na kreche? :polew:

bylem ale ona miala padlo :kox: moje 1,6 wciaglo ją nosem :evil:

Opublikowano

ja tam nie patrze co kto ma na klapie bo zazwyczaj widze we wstecznym lusterku jak się oddala :gwizdanie:

:kox:

a co na to drogówka? :polew:

Opublikowano

dzieci moje kochane ten temat jest od tego aby chwalić moją Adzie a nie o drogówce :D

jeszcze jakby było co chwalić.. gdyby nie PB to bym to auto lubiał :decayed:

Opublikowano
  • Autor

szerszeń na rope tu zawitał znów :gwizdanie:

Opublikowano
Ja sobie nakleje 1.4 naughty 75 kucyków

Dopisany: 03 Październik 2010, 11:35Ciekawe czy ktoś nie w temacie by wykminił że w audi nie ma takich silników mysli

tez juz o tym myslałem ale 1.6 mi styknie :cool1:

Opublikowano
:PB98: Górą :naughty:
  • 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

kto kopsnie na mody ? :polew: