Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Matek dokładka już siedzi na aucie?

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie siedzi. Rodzina mi sie zjechala i poswiecam im wiekszosc czasu a pracujw na 17.30 i nie ma jak.. dzis po poludniu wyjezdzaja wiec jutro rano montuje :wink:

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Matek jak masz dokładke jeszcze luzem to poczekaj z nią jeszcze, przypasowałbym ją do swojego zderzaka i zobaczyłbym jak to wygląda:decayed:

Opublikowano

Sprzedam moje autko - a4 3.0tdi sedan, czarny itd. stan bdb.

Chętnych proszę o kontakt ale nie telefoniczny (ew. sms) bo dziś wyjeżdzam do Anglii - jadę moim autem więc furka będzie do obejrzenia po powrocie.

Cena 45tys

Opublikowano

Seves jo już myśloł żeś sie do sosnowca wykludziył, a ty daliś je u nas.:whistling:

Opublikowano
Matek jak masz dokładke jeszcze luzem to poczekaj z nią jeszcze, przypasowałbym ją do swojego zderzaka i zobaczyłbym jak to wygląda:decayed:

kiedy bedziesz w PL? Jak jutro nie pojde do roboty to jutro ją wrzucam na auto..

Opublikowano
  • Autor

Seves co teraz przywozisz z UK?

Matek będę od 3-go

---------- Post dopisany 26-07-2014 at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany 25-07-2014 at 14:34 ----------

panowie interesuje kogoś praca za granicą?

Opublikowano

Arek nic nie przywoze, kupilem krajowego ;-) akcyza za sprowadzone nawet z uk by mnie zabila :decayed:

Po prostu pojechalismy z rodzinka do siostry a ze lubie jezdzic i wychodzi to tylko troche drozej niz samolot to kolejny raz polecielismy furka :decayed:

Co do spota to postaram sie zjawic oczywiscie :wink:

Opublikowano

:hi: po robo :facepalm: Arek napisz mi szczegoly tej roboty, nie dla mnie co prawda ale noo.. PW. :wink:

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Opublikowano

Ja też proszę o szczegóły pracy .

Opublikowano

Seves jeszcze raz gratulacje nowej furki :wink:

Opublikowano
  • Autor

Seves jeszcze raz gratulacje nowej furki :wink:

co kupił? :decayed: RS4 B7?

Opublikowano

Dzieki synki :hi:

No udalo sie spelnic w koncu to marzenie :lol1:

Opublikowano
  • Autor

no to gratki Seves !!!!

wpadnij na spota to oblukamy:wink:

Opublikowano

Chetnie wpadne oczywiscie ale to nic wielkiego, wyglada prawie tak samo jak obecne tylko ma chromy ktore trzebabedzie pomalowac na czarno:decayed: i szyberdach ktorego akurat wolalbym nie miec bo niepotrzebnie wozic te zbedne kg a i na cwiartke bedzie wolniejszy :grin:

Cos co mnie urzeklo najbardziej to dzwiek i pomimo ze 3.0tdi brzmi niezle to rs bije ja na kolana nawet w cywilnym mode hehe bo na S to brzmi doslownie jak grzmot hehe :slina:

Opublikowano

nawet i w Rybniku jeżdżą jak debil# :facepalm:

Opublikowano

Jak dla mnie to troche ponaciagany pod publike ten film ale kilka scen bym zostawil bo faktycznie jak debile niektorzy jezdza :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
Chetnie wpadne oczywiscie ale to nic wielkiego, wyglada prawie tak samo jak obecne tylko ma chromy ktore trzebabedzie pomalowac na czarno:decayed: i szyberdach ktorego akurat wolalbym nie miec bo niepotrzebnie wozic te zbedne kg a i na cwiartke bedzie wolniejszy :grin:

Cos co mnie urzeklo najbardziej to dzwiek i pomimo ze 3.0tdi brzmi niezle to rs bije ja na kolana nawet w cywilnym mode hehe bo na S to brzmi doslownie jak grzmot hehe :slina:

wkońcu to V8, a nie V6.

ja pamiętam do dziś gdy pierwszy raz przejechał się S4 B6 kuzyna, na plecach za każdym razem miałem ciary gdy dotknąłem pedału gazu.

nawet i w Rybniku jeżdżą jak debil# :facepalm:

wkońcu zaczynają to nagrywać, kilka takich sytuacji jak z filmiku widziałem na żywo i to właśnie w Rybniku. aż się boje co będzie jak będę na urlopie..... za każdym razem mam jakieś "niespodzianki"

Opublikowano

Seves graty sprzęciora :naughty:

Musze sobie kupić dwie kamerki jedną do auta, a drugą na moto to dopiero są przeżycia.:facepalm: