Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

koledzy ma ktoś jakieś znajomości w ASO VW?

Zagadaj do Stanley z Katowic on tam pracuje ☺

Edytowane przez diman

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co byś tam potrzebował ?

Opublikowano
  • Autor

Co byś tam potrzebował ?

Mam mały problemik z autem, a dokładnie.....na kancie przedniej maski (nie widać tego z zewnątrz) i na jednych drzwiach pękł mi jakby lakier i zbiera się tam rdza, ciekawi mnie czy dałoby radę załapać się w ASO na jakąś naprawę i na pewno potrzebne są do tego znajomości.

Co myślicie, jest jakaś szansa czy lepiej zapomnieć i od razu robić to na własną rękę?

"Gwarancja Volkswagen AG na lakier i karoserię.

/Opracowanie Kulczyk Tradex Sp. z o.o. Gwarancja na samochody osobowe VW , 01-06-2010/

1. W uzupełnieniu opisanej wyżej gwarancji Volkswagena, Dostawca udziela kupującemu w odniesieniu do nowych samochodów, w zakresie karoserii:

- 3 letniej gwarancji na brak wad lakierniczych, oraz

-12 letniej gwarancji na nieprzerdzewienie karoserii (przez przerdzewienie należy rozumieć perforację blachy karoserii, postępującą od wewnątrz na zewnątrz),

licząc od dnia przekazania samochodu pierwszemu kupującemu przez Dostawcę lub przez autoryzowanego dealera/partnera Volkswagena lub od daty pierwszej rejestracji, zależnie od tego, co nastąpi jako pierwsze. "

Diman, Stanley robi w VW? Bo myślałem, że w Audi

Edytowane przez A-rek

Opublikowano

Cześć,

Chłopaki możecie mi pomóc w zrobieniu logów dynamicznych w moim b6? oczywiście nie za free :seksiasty:

czy gdzie w okolicy można to dobrze ogarnąć?

Potrzebne mi są do diagnostyki auta przed planowanym programem - nie wiem czy coś mechanicznie jeszcze nie trzeba przygotować.

Ktoś/coś?:)

pzdr!

Opublikowano

Gdybym miał dobra baterie w laptopie to bym ci pomógł :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co byś tam potrzebował ?

Mam mały problemik z autem, a dokładnie.....na kancie przedniej maski (nie widać tego z zewnątrz) i na jednych drzwiach pękł mi jakby lakier i zbiera się tam rdza, ciekawi mnie czy dałoby radę załapać się w ASO na jakąś naprawę i na pewno potrzebne są do tego znajomości.

Co myślicie, jest jakaś szansa czy lepiej zapomnieć i od razu robić to na własną rękę?

"Gwarancja Volkswagen AG na lakier i karoserię.

/Opracowanie Kulczyk Tradex Sp. z o.o. Gwarancja na samochody osobowe VW , 01-06-2010/

1. W uzupełnieniu opisanej wyżej gwarancji Volkswagena, Dostawca udziela kupującemu w odniesieniu do nowych samochodów, w zakresie karoserii:

- 3 letniej gwarancji na brak wad lakierniczych, oraz

-12 letniej gwarancji na nieprzerdzewienie karoserii (przez przerdzewienie należy rozumieć perforację blachy karoserii, postępującą od wewnątrz na zewnątrz),

licząc od dnia przekazania samochodu pierwszemu kupującemu przez Dostawcę lub przez autoryzowanego dealera/partnera Volkswagena lub od daty pierwszej rejestracji, zależnie od tego, co nastąpi jako pierwsze. "

Diman, Stanley robi w VW? Bo myślałem, że w Audi
Tak robi w aso WV w Świętochłowicach

Edytowane przez diman

Opublikowano

Cześć,

Chłopaki możecie mi pomóc w zrobieniu logów dynamicznych w moim b6? oczywiście nie za free :seksiasty:

Potrzebne mi są do diagnostyki auta przed planowanym programem - nie wiem czy coś mechanicznie jeszcze nie trzeba przygotować.

Ktoś/coś? :)

pzdr!

A gdzie chcesz program robić?

Coś się z autem dzieje czy po prostu dmuchasz na zimne?

Opublikowano

Cześć,

Ktoś/coś? :)

pzdr!

A gdzie chcesz program robić?

Coś się z autem dzieje czy po prostu dmuchasz na zimne?

Program chce zrobić w Gregora w Jaśle. Takie jest jego zalecenie, żeby się nie okazało, że zamiast jednego dnia spędzam tam 2-3 albo wracam, bo coś tam jeszcze trzeba poprawić. To też trochę za daleko żeby sobie robić wycieczkę po nic;/

Gdybym miał dobra baterie w laptopie to bym ci pomógł :)

Daniel, ja mam takie przejście na 220V z gniazda zapalniczki - zasilacz Ci wystarczy;)

Opublikowano

Program chce zrobić w Gregora w Jaśle. Takie jest jego zalecenie, żeby się nie okazało, że zamiast jednego dnia spędzam tam 2-3 albo wracam, bo coś tam jeszcze trzeba poprawić. To też trochę za daleko żeby sobie robić wycieczkę po nic;/

Dokładnie tak najlepiej, myślałem że zastanawiasz się czy jechać na program i logi maja Ci pomóc w podjęciu decyzji, wtedy poleciłbym Grześka z kamienia ;) a jeśli chcesz mieć pewność to i tak możesz do niego podjechać nawet jeśli programu u niego nie zrobisz :)

nawiasem mówiąc jakieś 3miesiące temu robił program mojemu bratu w 2.0tfsi i teraz przeciąg jest niesamowity 350Nm w ośce na serio daje radę :kox:

Edytowane przez seves

Opublikowano

Do keżora dajta mu namiar :)

Opublikowano

Artur ale po co go do Katowic gonić? logi raz dwa zrobi a syneczek od programu w nie sobie zajrzy :wink: ja nie mam kabla niestety bo brat pożyczył :/

Ale jakbyś chciał do kato podjechać to : Kezor 501 375 844...

Opublikowano

Dokładnie tak najlepiej, myślałem że zastanawiasz się czy jechać na program i logi maja Ci pomóc w podjęciu decyzji, wtedy poleciłbym Grześka z kamienia ;) a jeśli chcesz mieć pewność to i tak możesz do niego podjechać nawet jeśli programu u niego nie zrobisz :)

nawiasem mówiąc jakieś 3miesiące temu robił program mojemu bratu w 2.0tfsi i teraz przeciąg jest niesamowity 350Nm w ośce na serio daje radę :kox:

Dzięki za sugestie:)

rzucisz numerem do Grześka z Kamienia?:)

Artur ale po co go do Katowic gonić? logi raz dwa zrobi a syneczek od programu w nie sobie zajrzy :wink: ja nie mam kabla niestety bo brat pożyczył :/

Ale jakbyś chciał do kato podjechać to : Kezor 501 375 844...

Dzięki bardzo za namiar. spróbuję najpierw w Kamieniu - będzie znacznie bliżej i szybciej:)

Opublikowano
  • Autor

8pit jedź do Grześka, też u niego robiłem i śmiało polecam :wink:

Grzesiek - 500 577 037

Opublikowano

Arek mysle ze mozesz se odpuscic ASO, raczej na 100 ℅ nie zrobia tego na gwarancji, tym bardziej w PL maja klientow d*pie.

Edytowane przez wiesiek3d

Opublikowano

Grzesiek - 500 577 037

Dzięki! Właśnie wczoraj rozmawialiśmy na ten temat. Znalazłem też sporo zadowolonych użytkowników programów Grześka, i tylko jednego, który był niezadowolony.

Spotkam się z Grzegorzem i zobaczymy

Opublikowano
  • Autor

Arek mysle ze mozesz se odpuscic ASO, raczej na 100 ℅ nie zrobia tego na gwarancji, tym bardziej w PL maja klientow d*pie.

no też tak przypuszczałem dlatego pytałem o znajomości :(

Opublikowano

Grzesiek - 500 577 037

Dzięki! Właśnie wczoraj rozmawialiśmy na ten temat. Znalazłem też sporo zadowolonych użytkowników programów Grześka, i tylko jednego, który był niezadowolony.

No i fajnie :decayed:

Ale tym bardziej zaskoczyłeś mnie że zamiast się w okolicy rozejrzeć to chciałeś jechać do Jasła :D Grzesiek robił też leona mojej mamy 1.9tdi i tak juz na jego programie dobre 3lata jeździ :wink: poza tym wiem że wiele innych aut (programy dpf itd) od znajomych i nie tylko więc obawiać się nie musisz, a w ogóle to kto był niezadowolony?

Opublikowano

no też tak przypuszczałem dlatego pytałem o znajomości :(

To malo co da, ja bylem no i oczywiscie centrala odmowila, przypuszczam ze w DE by zrobili.

Tak to jest z nowymi autami po prostu sa do d*py, to nie super B5

Opublikowano

Grzesiek - 500 577 037

No i fajnie :decayed:

Ale tym bardziej zaskoczyłeś mnie że zamiast się w okolicy rozejrzeć to chciałeś jechać do Jasła :D Grzesiek robił też leona mojej mamy 1.9tdi i tak juz na jego programie dobre 3lata jeździ :wink: poza tym wiem że wiele innych aut (programy dpf itd) od znajomych i nie tylko więc obawiać się nie musisz, a w ogóle to kto był niezadowolony?

Ja byłem nie do końca zadowolony, jeśli chodzi o B5 to ogarnął wszystko za***iście, natomiast w Volvo u ojca zdiagnozował DPF i go wyrzucilismy a okazało się że cały problem w aucie leżał w filtrze paliwa - a to zdiagnozowali chopcy z Raciborskiej co mają Chiptuning, nie wiem jak sie ta firma nazywa. Jednak sam chyba sie przejade GTI do Grzecha, bo mimo wszystko mam o nim dobre zdanie. Po głowie jeszcze CTR chodzi, czas pokaże

Edytowane przez Matek

Opublikowano