Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8pit jedź do Grześka, też u niego robiłem i śmiało polecam :wink:

Grzesiek - 500 577 037

Dzięki! Właśnie wczoraj rozmawialiśmy na ten temat. Znalazłem też sporo zadowolonych użytkowników programów Grześka, i tylko jednego, który był niezadowolony.

Spotkam się z Grzegorzem i zobaczymy

No i fajnie :decayed:

Ale tym bardziej zaskoczyłeś mnie że zamiast się w okolicy rozejrzeć to chciałeś jechać do Jasła :D Grzesiek robił też leona mojej mamy 1.9tdi i tak juz na jego programie dobre 3lata jeździ :wink: poza tym wiem że wiele innych aut (programy dpf itd) od znajomych i nie tylko więc obawiać się nie musisz, a w ogóle to kto był niezadowolony?

Ja byłem nie do końca zadowolony, jeśli chodzi o B5 to ogarnął wszystko za***iście, natomiast w Volvo u ojca zdiagnozował DPF i go wyrzucilismy a okazało się że cały problem w aucie leżał w filtrze paliwa - a to zdiagnozowali chopcy z Raciborskiej co mają Chiptuning, nie wiem jak sie ta firma nazywa. Jednak sam chyba sie przejade GTI do Grzecha, bo mimo wszystko mam o nim dobre zdanie. Po głowie jeszcze CTR chodzi, czas pokaże

A TWM z Raciborskiej diagnozowali filtr już po usunięciu dpfa czy przed? Bo wiesz jak to z samochodami bywa i czasem nie można jednoznacznie określić usterki - nie wypowiadam się konkretnie w tym przypadku bo ani nie znam go do końca ani na samochodach też sie aż tak nie znam, wiem tylko że w niektórych przypadkach nawet z kompem nie można jednoznacznie powiedzieć co jest uszkodzone.

Grzesiek w 2.0tfsi mojego brata wskazał kilka "niedomagań" , brat naprawił i po powrocie do niego wpadł program i jest na prawdę przeciąg także przygotuj się na wydatki bo mało który 2.0tfsi jest w idealnym stanie ale potem będziesz się cieszył, na serio fura stała sie niesamowicie szybka i jedzie tak jak moja :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Grzesiek - 500 577 037

Dzięki! Właśnie wczoraj rozmawialiśmy na ten temat. Znalazłem też sporo zadowolonych użytkowników programów Grześka, i tylko jednego, który był niezadowolony.

Ale tym bardziej zaskoczyłeś mnie że zamiast się w okolicy rozejrzeć to chciałeś jechać do Jasła :D Grzesiek robił też leona mojej mamy 1.9tdi i tak juz na jego programie dobre 3lata jeździ :wink: poza tym wiem że wiele innych aut (programy dpf itd) od znajomych i nie tylko więc obawiać się nie musisz, a w ogóle to kto był niezadowolony?

Ja byłem nie do końca zadowolony, jeśli chodzi o B5 to ogarnął wszystko za***iście, natomiast w Volvo u ojca zdiagnozował DPF i go wyrzucilismy a okazało się że cały problem w aucie leżał w filtrze paliwa - a to zdiagnozowali chopcy z Raciborskiej co mają Chiptuning, nie wiem jak sie ta firma nazywa. Jednak sam chyba sie przejade GTI do Grzecha, bo mimo wszystko mam o nim dobre zdanie. Po głowie jeszcze CTR chodzi, czas pokaże

A TWM z Raciborskiej diagnozowali filtr już po usunięciu dpfa czy przed? Bo wiesz jak to z samochodami bywa i czasem nie można jednoznacznie określić usterki - nie wypowiadam się konkretnie w tym przypadku bo ani nie znam go do końca ani na samochodach też sie aż tak nie znam,

wiem tylko że w niektórych przypadkach nawet z kompem nie można jednoznacznie powiedzieć co jest uszkodzone.

Panie ... Nie o 2,5 tu mowa :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no też tak przypuszczałem dlatego pytałem o znajomości :(

To malo co da, ja bylem no i oczywiscie centrala odmowila, przypuszczam ze w DE by zrobili.

Tak to jest z nowymi autami po prostu sa do d*py, to nie super B5

Byłem dzisiaj w ASO tu u siebie w Niemczech i już wiem na czym stoje.... ASO nie widzi problemu aby to zrobić ale niestety nie pokrywa tego w 100%. Ich wkład to max 50% kosztów więc po ich wycenie i tak musiałbym zapłacić min 900€. Podziękowałem i zrobię to sobie na własną rękę w Polsce.

Opublikowano

Ha ,a u nas olali by twoje passeratti tak jak olali mojego rzęcha.

Co raz bardziej mam dosc grupy VAG.

Opublikowano
  • Autor

Co raz bardziej mam dosc grupy VAG.

tylko teraz pytanie jak takie sprawy wyglądają u innych producentów samochodowych.....

Opublikowano

Tak samo, mnie raczej chodzi o technologie i jakosc.

Edytowane przez wiesiek3d

Opublikowano

Grzesiek - 500 577 037

ecuteam - podobno tez dobra robota. tam sie hamowałem:)

Opublikowano

Witam jak tam zdrowko ?

Jak tam sa organizowane spoty na Rybniku czy to wygasło, jako to jest z Wami ? :D

Opublikowano

Witam jak tam zdrowko ?

Jak tam sa organizowane spoty na Rybniku czy to wygasło, jako to jest z Wami ? :D

same emeryty tu zostały ....więc licho

:grin:

Opublikowano

to może trzeba to jakoś wszystko zgarnąć w jedna kupe i zrobic cos fajnego z tego

emeryty czy nie, pokazac swoje autko miedzy innymi to mysle ze fajna sprawa :D

moze ktos wstrząśnie tym i jakos zadziala ? :)

Opublikowano

Uderz do Roberta :)

Opublikowano

No i miesiąc L4 mam :)

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Coś zrobił ?

Opublikowano

to może trzeba to jakoś wszystko zgarnąć w jedna kupe i zrobic cos fajnego z tego

emeryty czy nie, pokazac swoje autko miedzy innymi to mysle ze fajna sprawa :D

moze ktos wstrząśnie tym i jakos zadziala ? :)

Przecież co jakiś czas się spotykamy , czytaj dwa razy w roku :grin:

Nie no po prostu trzeba się próbować zgadać na forum, wg mnie ustalanie jak kiedyś jednego dnia w tygodniu nie ma sensu bo jednak teraz z czasem większość licho stoi a po 2 czy 3 auta robic spota, nie wiem czy jest sens bo te same osoby pewnie będą sie stawiać :decayed:

W weekendy też róznie bywa więc może na początek jakiś dzień po południu, 18-19 pojedynczy spocik :decayed:

tylko niech się wypowiedzą chłopaki którzy na zmiany pracują - czy w tym czy przyszłym tyg im pasuje :wink: wstępnie proponuję czwartek :D

czyli 4 lub 11 sierpień

...

Blant coś to narobił? Dziecko wahujesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja się pisze na spota między 7, a 20-tym ;)

Opublikowano

Hejka

Jesli termin bedzie jakis w miare ok to tez wpadlbym chociaz na chwile :)

Opublikowano

ja się pisze na spota między 7, a 20-tym ;)

No i super,

czyli spot 11.08 ... Mój brat jest to też wpadłby swoja b7.. Potem wyjeżdzamy więc z kolei nam nie pasuje po 12..

A jak reszcie, pasuje?

Edytowane przez seves

Opublikowano

Jak dożyje to będę ;)

Opublikowano

Ja może się też dokulam czas pokaże

naciepane z GT-I9195

Opublikowano
  • Autor

wpisuje info do pierwszego posta :thumbup1:

tylko jeszcze potrzebna godzina i miejsce :decayed: