Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten preparat miażdży od Tomasza :kox::naughty:

2011_11_12_11_37_25.jpg

2011_11_12_11_44_18.jpg

Z przodu też mam takie fele ale z tyłu kurna nawet tempo nie wzięło jakiś zacieków :angry:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

na pewno nie ja , ja to lubię więc nie mogłem napisać ,że jem bo muszę :wink4:

Opublikowano

na pewno nie ja , ja to lubię więc nie mogłem napisać ,że jem bo muszę :wink4:

Pisałeś że robisz super mięcho, stary zawiodłeś mnie :kwasny:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 18:22_________________________________________________

http://www.racingforum.pl/audi-rs4-b7-t77606.html ciekawy temat rs4 b7 :decayed:to dopiero mocy nietrzyma :kwasny:

Panowie z tego co czytam i oglądam grupa VAG zakończyła robić dobre silniki ok 2005 r.

Począwszy od 2,0 TDI i wszystkimi FSI i TFSI bija rankingi awaryjności jednostek napędowych, szkoda.

Chyba trzeba będzie zmienić markę :kwasny:

[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 18:49_________________________________________________Artur uciekłeś a o żarciu cały czas nawijasz, ale jak ktoś Ci poda pod nos :cool1: cwaniak

Opublikowano

Moim zdaniem najbardziej udany model Audi to B4 z silnikiem 1Z tylko już sylwetka się nieco zestarzała, choć tył auta dalej mi się podoba.[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:11_________________________________________________Jeżeli chodzi o silniki to tak jak Wiesiek pisze, od 2005 jakość mocno spadła, może za wyjątkiem nieśmiertelnego 1.9 TDI.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o silniki to tak jak Wiesiek pisze, od 2005 jakość mocno spadła, może za wyjątkiem nieśmiertelnego 1.9 TDI.

Te ostatnie 1,9 TDI to rodzynki, a i one nie są już takie jak do modelu B6.

VAG zszedł na psy (potwierdzone) i dla tego zastanawiam się nad inną marką ;( i to poważnie :przebiegly:

Opublikowano

Ja na razie mam zamiar przejść na B6 więc póki co zostaję przy Audi, a później zobaczymy :wink4: .[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:35_________________________________________________Krzysiek jak tam kabelek VCDS? Nie żebym już potrzebował, tak pytam z ciekawości.

Opublikowano

Ja na razie mam zamiar przejść na B6 więc póki co zostaję przy Audi, a później zobaczymy :wink4: .

Ja też kombinuję nad nowszym, ale nie wiem czy to będzie VAG, lubię też made in Japan :wink4:

Opublikowano

No powiem Wam ,że jakbym miał grosik na młodsze autko(jakies b7) to bym sie zastanawial co wybrac z gamy silnikow . Nie ma audi normalnego motorka ;(.[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:50_________________________________________________Trzeba bedzie b6 znalezc :gwizdanie:

Opublikowano

W B6 sprawa jest oczywista, ale w B7 to też bym się zastanawiał :mysli: . Artur jak dla Ciebie to tylko 3.0 TDI :wink4: .[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:53_________________________________________________Nooo B6 :good: .

Opublikowano

W 3.0 cos grzebnac przy silniku np.rozrzad to dwu miesieczny dochod Wieska wydajesz :gwizdanie:

Opublikowano

No powiem Wam ,że jakbym miał grosik na młodsze autko(jakies b7) to bym sie zastanawial co wybrac z gamy silnikow . Nie ma audi normalnego motorka ;(.[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 19:50_________________________________________________Trzeba bedzie b6 znalezc :gwizdanie:

Wiem, dlatego lepiej B6 AVF Q + jakieś mody i wirus i jest auto bezproblemowe nieźle się zbiera.

Opublikowano

Ja na razie mam zamiar przejść na B6 więc póki co zostaję przy Audi, a później zobaczymy :wink4: .

Ja też kombinuję nad nowszym, ale nie wiem czy to będzie VAG, lubię też made in Japan :wink4:

Wiesiek ja też, szczególnie SONY :decayed: . Tak na poważnie to też robią dobre auta, ale ja do Audi mam duży sentyment.

młodsza skoda z starszom generacją silnika z grupy VAG

Pretor w powietrzu jeszcze

Opublikowano
:good:
Opublikowano

wrocilem z zarla :decayed: teraz konczy i sie sciagac "nowe" szybcy i wsciekli po polsku i bedzie mala kinomania :naughty:

Opublikowano

Szkoda ,ze moj necik jest slaby bo bym tez zassal[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 20:27_________________________________________________

Wiem, dlatego lepiej B6 AVF Q + jakieś mody i wirus i jest auto bezproblemowe nieźle się zbiera.

pożyjemy ,zobaczymy co to będzie :wink4: ,a może się okaże ,że b5 będzie w końcu normalnie jeździło i zostanie na 5 lat jeszcze :decayed::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Spadam narka :hi:

Opublikowano

wyśpij się bo jutro to też gdzieś do 19 będziesz na nogach :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 20:58_________________________________________________ :hi::wink4:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 20:58_________________________________________________ja jeszcze w swd'u w pracy i zaraz też do domku się poprzytulać pojadę :>

Opublikowano

Artur Ty ciągle w pracy :confused4: .

Opublikowano

no :wink4: ktoś na te 3 gęby robić musi :decayed:

plus V6 ,a ten pieron pije za dwóch ostatnio :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 21:06_________________________________________________no i + majstry co z nim walczą i se poradzić nie umieją :sick3:

Opublikowano

No, a pić mu trza dać :naughty: a ropka w cenie browara :gwizdanie: .