Opublikowano 12 Lutego 201313 l Autor Arek tylko nie mów żeś coś takiego kupił jo ni, fater:whistling: ja kupiłem kolejny gwint, felgi i opony na ten sezon, a miałem sprzedawać auto:decayed:
Opublikowano 12 Lutego 201313 l jo ni, fater:whistling: Wiedziałeś że miałem takie auto, trza było zapytać to bym Ci poopowiadał co i jak.
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Nie przesadzajcie koledzy z tymi olejami.....mój AWX i bratowe 3.0 Tdi jeździ na Mobilowym ESP i jest dobrze, a za miesiąc bedzie trzecia wymiana na tych olejach
Opublikowano 13 Lutego 201313 l Autor jo ni, fater:whistling: Wiedziałeś że miałem takie auto, trza było zapytać to bym Ci poopowiadał co i jak. fater mi dzień przed odbiorem powiedział że jedzie po Mazde:decayed: Nie przesadzajcie koledzy z tymi olejami.....mój AWX i bratowe 3.0 Tdi jeździ na Mobilowym ESP i jest dobrze, a za miesiąc bedzie trzecia wymiana na tych olejach mam to samo zdanie ale lepiej na głos o tym nie mówić
Opublikowano 13 Lutego 201313 l fater mi dzień przed odbiorem powiedział że jedzie po Mazde:decayed: No to mogę powiedzieć gdzie trza zajrzeć do tego traktora. Z Audi na Mazdę to desperacka decyzja, ja na VW a już mnie serce boli.
Opublikowano 13 Lutego 201313 l Autor No to mogę powiedzieć gdzie trza zajrzeć do tego traktora. Z Audi na Mazdę to desperacka decyzja, ja na VW a już mnie serce boli. motoryzacja nie kręci się tylko wokół Audi:wink: co do Mazdy będziemy w kontakcie:thumbup1:
Opublikowano 14 Lutego 201313 l motoryzacja nie kręci się tylko wokół Audi:wink: co do Mazdy będziemy w kontakcie:thumbup1: A wydawało mi się że się kręci i chyba tak jest bo to jedne z najlepszych samochodów, co do Maździochy no problem.
Opublikowano 14 Lutego 201313 l Wiesiek moje i bez MOTULa sobie radzi Coś mu teraz zapodoł ? LQMO Nie z molibdenem jakoś mam stracha ( jakby nie było nie posiada aprobat od żadnego producenta , jakbym potrzebował aprobaty 505.00 albo 502.00 to może i bym zaryzykował ale z 505.01 i PD w moim traktorze troszkę mam stracha ) , chociaż wg. mnie to b.dobry olej ale do trochę zajechanych już parchów ... wg. mnie jak najbardziej nada się do starszych traktorów które bez problemu dają rady nawet na oleju z nadmorskich smażalni Drugi raz TOP TEC'a ... i wg. mnie jest lepiej niż na "wspaniałym" MOTUL'u ( który jest jak najbardziej dobrym olejem ale jednak troszkę przereklamowanym )
Opublikowano 14 Lutego 201313 l A jedna LiquiMoly A jak B.dobry olej Jak co to Tom ma nawet w dobrych cenach
Opublikowano 14 Lutego 201313 l No, do nowego pójdzie coś konkretnego, myślałem nad Millersem. Olej chyba dam se przywieźć z DE:wink: Millers Oils XFS 5W-40 5L sklep-oleje.pl
Opublikowano 14 Lutego 201313 l No, do nowego pójdzie coś konkretnego, myślałem nad Millersem.Olej chyba dam se przywieźć z DE:wink: Millers Oils XFS 5W-40 5L sklep-oleje.pl jo jeżdża na miillersie polecam