Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Koledzy kiedy planujecie najbliższego spota ? Jestem z okolic Wodzisławia

Opublikowano
Koledzy kiedy planujecie najbliższego spota ? Jestem z okolic Wodzisławia

chopie Rybniku upadł niestety :/ a dlaczego to nie wiem

Opublikowano

ja to wszystko rozruszam :decayed: priorytetem jest zmiana miejscówki, a póki co zostają Żory siemasz007

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
ja to wszystko rozruszam :decayed: priorytetem jest zmiana miejscówki,

znasz lepszą to wal, a ja to zmienie w pierwszym poście.....

Opublikowano

To akurat mam po drodze na studia :) czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ?

Opublikowano
To akurat mam po drodze na studia :) czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ?

Zazwyczaj ktoś ma kabel i kompa, co do frekfencji to zazwyczaj koło +10 nas jest :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Zazwyczaj ktoś ma kabel i kompa, co do frekfencji to zazwyczaj koło +10 nas jest :decayed:

ja bym tego nie nazwał zazwyczaj a raczej "czasem" :decayed:

dobry :hi:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ----------

http://a4-klub.pl/slaskie-91/spoty-zorskie-okolic-czwartki-godz-19-00-zajazd-szalas-dk81-215313/

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

ja mam kabel ale lapka byś sam musiał ogarnąć :wink: co studiujesz?

:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

Ja znam za***iste miejsce na spota tyle tylko , że to nie Rybnik , już dawno o tym myślałem

Jak co to "Papik" w Rzuchowie :wink:

Opublikowano

Mnie za każdym razie kusi taki ładny drewniany lokal jak jadę do Gliwic po prawej stronie od Rybnika.. Nie pamiętam nazwy, ale parking korzystny itd tylko, że daleko :facepalm:

Opublikowano

:hi:bry synki

Mnie za każdym razie kusi taki ładny drewniany lokal jak jadę do Gliwic po prawej stronie od Rybnika.. Nie pamiętam nazwy, ale parking korzystny itd tylko, że daleko :facepalm:
ja też znam fajne miejsce we Wrocławiu :polew::polew::polew:
Opublikowano

ja mam kabel ale lapka byś sam musiał ogarnąć :wink: co studiujesz?

:decayed::decayed::decayed:

Najgorsze z możliwych - PRAWO, jestem na finiszu więc mam jeszcze okrągłe 2 semestry żeby w końcu wpaść na spota :)

Inny kolega wspominał o Papi w Rzuchowie...kiedyś spędziłem tam sylwestra, sympatyczna miejscówa :D chętnie wpadne na jakiegoś spota więc informuj, swoją drogą Hamm3r jest z Raciborza ?

Opublikowano