Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to pracuj :naughty:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja do czwartku 22:00 zadeklaruje się czy sam czy z Kasią :grin::decayed: Jaki koszt jeżeli chodzi o przyjazd już w czwartek? :naughty:

Opublikowano

Doba z wyżerką tak jak w 2011 i 2012 roku wynosi 90 zł. od osoby :wink:

Opublikowano

doba od 14 do 12 następnego dnia? :decayed:

Opublikowano

Mi się wydaje , ze od 15:00 do 12:00 ale mogę się mylić , poszukaj tu > Górski Ośrodek Wypoczynkowy Stasinda noclegi imprezy integracyjne szkolenia konferencje w Bukowinie Tatrzańskiej ( zawsze się możesz z szefową dogadać :wink: )

Opublikowano

zadzwonię spytam się mam dar przekonywania to może coś ubije z ceny :whistling:

Opublikowano
zadzwonię spytam się mam dar przekonywania to może coś ubije z ceny :whistling:

Ubić raczej nie ubijesz ( no chyba , ze bez wyżywienia weźmiesz ) , ja tez już dzwoniłem :wink: Zaliczki jak co to nie chcą tylko e-mail z informacją ( kto z kim i jak długo) :wink:

Opublikowano

Spróbować można, ze grupa sympatyków jest zachwycona Państwa ośrodkiem i już dzień przed urodzinami chciała by przyjechać na miejsce w celu zakwaterowania :grin::decayed:

Opublikowano

z tej ceny już nic nie ubijesz Kuna

ewentualnie żeby było taniej - możesz zarezerwować pokój 1 os. i poprosić o 3 dostawki bo z tego co wiem to z Robertem jedziesz.

Wtedy nie wychodzi 90zł od osoby tylko 70zł - tylko może być troszkę ciasnawo :grin::grin:

Opublikowano

Z jakim Robertem :grin: 90zł z pełnym wyżywieniem to i tak dobra cena, ale mam już taką zasadę że zawsze próbuje zbić coś :grin: Tym bardziej że dl;a 2 osób to 760zł + paliwo i alkohol + deperele :decayed:

Tyle imprez się szykuję

- BT

- Zator?

- Nysa

Obowiązkowo + rezanie samochodu + jeszcze jakieś wczasy by się zdały :whistling:

Opublikowano

Mirek jak co to jadę razem z blant'em88 :wink:

Opublikowano

Rozwala mnie w tej ofercie tylko jedno że nawet basen, sauna i jacuzi są płatne i to od osoby na 1,5h :facepalm: Byłem już w tylu miejscach i pierwszy raz coś takiego widzę

Opublikowano

Nikt Ci nie karze iść na basen :wink:

Chociaż dla mnie też to jest bez senu to i tak zawsze jak tam jestem przynajmniej na 1.5 h idę wymoczyć jaja :decayed:

Opublikowano
Z jakim Robertem :grin: 90zł z pełnym wyżywieniem to i tak dobra cena, ale mam już taką zasadę że zawsze próbuje zbić coś :grin: Tym bardziej że dl;a 2 osób to 760zł + paliwo i alkohol + deperele :decayed:

Tyle imprez się szykuję

- BT

- Zator?

- Nysa

Obowiązkowo + rezanie samochodu + jeszcze jakieś wczasy by się zdały :whistling:

no to fakt - niby taki tylko zlocik ale trochę kasy pochłania ta impreza

Opublikowano

Upsss..

Opublikowano
:hi:
:hi: siemanko

po liście do BT widzę ,że cosik się napijemy z paroma duszyczkami jak za starych czasów :wink:

Noooo... :slina:

I ja tak samo jak Daniel za te "pępkowe" , trzeba będzie to nadgonić w BT :kox:

Synki szczerze nie wiem, raczej się ogarnę wezmę flaszkę albo 2 i pojadę :decayed: ale to nie pewne:kwasny:

Synek ogarniaj się , bier ... flaszkę albo 2 ... i dajesz :naughty:

Panowie jedziecie sami do BT czy zabieracie swoje - oczywiście o połóweczkach nie mówię bo moje już się mrożą :grin:

U mnie jest taka sytuacja że przede wszystkim moja połóweczka chce jechać trzeci raz z rzędu , widocznie bardzo się jej spodobało jak jestem tak łożarty jak co roku w BT :kox:

Ja , Marzena , Daniel i Aurelia jedziemy już w czwartek a wracamy w poniedziałek :wink:

Ja już trzeci raz z rzędu będę wracał w poniedziałek bo jakoś nie mogę do siebie dojść po piątku i sobocie ( a w tym roku jeszcze dojdzie czwartek - Daniel szykuj się :rolleyes: ) :decayed:

oj Robert czuje że bedziemy sie trzymać ale podłogi :D

PS. Dziś bede dzwonił

---------- Post dopisany at 03:12 ---------- Poprzedni post napisany at 03:12 ----------

teraz akurat z roboty wróciłem

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Cześć :wink4:

Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika :

http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772

Pozdrawiam,

Musti A4 Klub Polska :hi:

Opublikowano

Po białym szaleństwie ,ale jestem wyebany:wink: