Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

poszło :wink:

Opublikowano
poszło :wink:

pijemy na zlocie w Bukowinie? :decayed:

Opublikowano

ja :wink:

Opublikowano

siema :hi:

:hi:

Wybiera się ktoś oprócz mnie i Blanta do BT w tym roku ?

---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ----------

Data 22-24 marca

Koszt to 290 zł osoba ( 'kolorowi" ) 270 zł osoba

Lista powinna się pojawić w najbliższym czasie

Wiesiek , Arek , Seves i reszta , a wy?

Synki szczerze nie wiem, raczej się ogarnę wezmę flaszkę albo 2 i pojadę :decayed: ale to nie pewne:kwasny:

Opublikowano

to sie ogarnij ;)

Opublikowano
:hi: siemanko

po liście do BT widzę ,że cosik się napijemy z paroma duszyczkami jak za starych czasów :wink:

z tobą to ja się musze napić i ogólnie postawić, bo za te 0.7 upss "szczeże nie miałem kiedy i jak ci ja przywieść" teraz w weekend postaram sie :D

---------- Post dopisany at 03:16 ---------- Poprzedni post napisany at 03:16 ----------

to sie ogarnij ;)

właśnie liczymy na ciebie

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

po liście do BT widzę ,że cosik się napijemy z paroma duszyczkami jak za starych czasów :wink:

z tobą to ja się musze napić i ogólnie postawić, bo za te 0.7 upss "szczeże nie miałem kiedy i jak ci ja przywieść" teraz w weekend postaram sie :D

---------- Post dopisany at 03:16 ---------- Poprzedni post napisany at 03:16 ----------

to sie ogarnij ;)

jak się uda to my pojedziemy w trójkę :wink: ,a tam co do reszty to luzik ,nie stresuj się :wink:

Opublikowano

Spodobało mi się i znowu biorę udział w konkursie na foto do kalendarza i znowu proszę Was o głosik. :tonguemad:

http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/grudzien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-258831/

Opublikowano

Głosy poleciały na najładniejsze :wink:

Opublikowano

to sie ogarnij ;)

jak się uda to my pojedziemy w trójkę :wink: ,a tam co do reszty to luzik ,nie stresuj się :wink:

to ma się "udać" a nie że jak się uda, takie coś to wogóle nie przyjmujemy do wiadomości :)

Opublikowano

Panowie jedziecie sami do BT czy zabieracie swoje - oczywiście o połóweczkach nie mówię bo moje już się mrożą :grin:

Opublikowano
Panowie jedziecie sami do BT czy zabieracie swoje - oczywiście o połóweczkach nie mówię bo moje już się mrożą :grin:

już f*ck u mnie by to nie przetrwało :D

Opublikowano

Żartuje, moje oczywiście też nie w końcu do dopiero za 2 miesiące :whistling:

Opublikowano

Noooo... :slina:

I ja tak samo jak Daniel za te "pępkowe" , trzeba będzie to nadgonić w BT :kox:

Synki szczerze nie wiem, raczej się ogarnę wezmę flaszkę albo 2 i pojadę :decayed: ale to nie pewne:kwasny:

Synek ogarniaj się , bier ... flaszkę albo 2 ... i dajesz :naughty:

U mnie jest taka sytuacja że przede wszystkim moja połóweczka chce jechać trzeci raz z rzędu , widocznie bardzo się jej spodobało jak jestem tak łożarty jak co roku w BT :kox:

Ja , Marzena , Daniel i Aurelia jedziemy już w czwartek a wracamy w poniedziałek :wink:

Ja już trzeci raz z rzędu będę wracał w poniedziałek bo jakoś nie mogę do siebie dojść po piątku i sobocie ( a w tym roku jeszcze dojdzie czwartek - Daniel szykuj się :rolleyes: ) :decayed:

Opublikowano

No właśnie też zastanawiam się nad czwartkiem wieczór. Bo w sobotę bym nie mógł pić :facepalm: Chyba że moja pojedzie - ale dać jej moje a4 :doh::decayed:

Opublikowano

My nie jedziemy w czwartek wieczorem tylko rano :cool1: ... normalnie dopłata za dwa dzionki z wyżerką :wink:

Artur jakoś Cię jeszcze nie widać na liście ?

Opublikowano

Pracuje nad tym ;)