Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Prośba o Analizę Logów 1.9TDI AFN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz racje przepływka tnie, spróbuj wyczyscic ( na forum jest opisane jak to zrobic ) , reszta jak na moje oko jest ok . I auto jest po zmianie programu ...

Opublikowano
  • Autor

o przepławce wiem od kolegi vauxhall95 za co dziękuje :) i tak, była już czyszczona

A co morze być przyczyną lekkiego dymienia? Dymi cały czas jak wciskam aż do zmiany biegu i dalej tak samo.[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 21:05_________________________________________________A czy ktoś umie odpowiedzieć na pytanie dlaczego nie podaje większej dawki skoro zadana jest 47mg a podaje 0k 39mg? to chyba tak jak w serii??

Opublikowano

o przepławce wiem od kolegi vauxhall95 za co dziękuje :) i tak, była już czyszczona

A co morze być przyczyną lekkiego dymienia? Dymi cały czas jak wciskam aż do zmiany biegu i dalej tak samo.

bo Twoje auto jest po chiptuningu i to w dodatku kiepskim ...

A czy ktoś umie odpowiedzieć na pytanie dlaczego nie podaje większej dawki skoro zadana jest 47mg a podaje 0k 39mg? to chyba tak jak w serii??

p.s nie ... nie pomylilem sie, specjalnie sa dwie takie same odpowiedzi ... :wink4:

Opublikowano

Dziwnie ze tylko jeden limiter ruszony... jakis gniot...

Opublikowano
  • Autor

u

A co morze być przyczyną lekkiego dymienia? Dymi cały czas jak wciskam aż do zmiany biegu i dalej tak samo.

A czy ktoś umie odpowiedzieć na pytanie dlaczego nie podaje większej dawki skoro zadana jest 47mg a podaje 0k 39mg? to chyba tak jak w serii??

p.s nie ... nie pomylilem sie, specjalnie sa dwie takie same odpowiedzi ... :wink4:

uzasadnisz swoją wypowiedz? co i jak jest źle? na co zwrócić uwagę?

I dlaczego turbo dmucha mocniej, dawki są jak w serii a z rury dym?

Opublikowano

dawki nie sa seryjne ... masz podlane paliwo nastawnikiem ...

Opublikowano
  • Autor

chodzi mi o grupę 008, mam żądane 48 a on podaje 32, a na forum widziałem logi innego użytkownika gdzie zadana ma 45 a podaje mu 42,,43

Opublikowano

chodzi mi o grupę 008, mam żądane 48 a on podaje 32, a na forum widziałem logi innego użytkownika gdzie zadana ma 45 a podaje mu 42,,43

Bo ten chip to gniot - wroc do serii, zdiagnozuj auto, usun bolaczki, zrob porzadna modyfikacje. :)