tovisto Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam Chce zalozyc sobie w najblizszym czasi gaz... Sekwencje oczywiscie do swojej a4 1.6 Dzis sie pytalem jednego gazownika ile kosztuje itp...Powiedział, że 2300zł Zapytalem rowniez o wtryski itd więc tak: Wtryski : V-tec Elektronika : V-tec Reduktor : Maestro? cos takiego (nie wiedzialem jak to sie pisze ) Ma ktoś taki komplecik? Nie mam pojecia co to jest bo slyszalem do tej pory o stagach, zavoli itd ale o Vtecu jeszcze nie W innym miescie za ta samą cene mam KME Co wybrac? Plusy minusy tego vteca i kme? Czekam na odp [br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 19:14_________________________________________________nikt o tym nie slyszal? czyzby badziew? ;p
Mario Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 KME polecam zdecydowanie, ADR jeździł bez najmniejszych problemów przez 4 lata, BFB czipowany jeździ już 2 lata, a ostatnio BEX wzorowo śmiga na tej instalce. Oczywiście wiele zależy od gazownika...
tovisto Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 Znalazlem firme ktorą mi polecilo kilka osob..ale zakładają w cenie 2300 : reduktor : Alaska Wtryskiwacze : V-tec oprogramowanie Diego g3 (KME) Lub inna firma : Wtryski : V-tec Elektronika : V-tec Reduktor : Maestro? cos takiego (nie wiedzialem jak to sie pisze ) Ta sama cena wiec juz sam nie wiem...
wojtek26 Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Dlaczego próbujesz oszczedzac i montowac zestawy mało spotykane, w tej cenie mozesz kupic: STAG4 Scorpion MINI Magic Jety ewentulanie RAIL/VAltek 3ohmy filtr FL2 Jest to instalacja bardzo czesto spotykana i duzo zakładów je montuje
tovisto Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 to bede zmuszony poszukac w wiekszym miescie bo w moim i w poblizu montują jak widac samą tanioche żeby zarobić :/
Rekomendowane odpowiedzi