oZz Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam, Od pewnego czasu borykam się z pewnym problemem. Zazwyczaj samochód odpala od razu i wszystko działa jak należy, autko trochę pojeździ później zostaje zgaszone za jakiś czas trzeba odpalić i jest problem, silnik bardzo długo kręci(zawsze odpala ale po dosyć długim czasie), zapala się kontrolka EPC wzrastają obroty do 1200 i tak trzyma.Jak zgaszę i znowu odpalę problem znika. Przeszukałem forum(mam nadzieję że dobrze) i nic takiego dobrego nie znalazłem. Może wiecie na co zwrócić uwagę, może coś samemu da się przeczyścić? Jakich kosztów przy ewentualnym serwisie można się spodziewać? Wydaje mi się że problem zawsze występuje po przejechaniu kilku km, z tego co pamiętam nigdy na zimnym się to nie stało i nigdy w czasie jazdy gdy silnik był już odpalony. A4 B6 2002rok 1.8T Pozdrawiam[br]Dopisany: 20 Lipiec 2010, 15:03_________________________________________________dobra już wiem co to;) czujnik obrotów silnika do wymiany
dzidek1974 Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 hej kolezko...mam dokladnie ten sam problem z tym samym audi jak twoje.w moim aucie sie dzieje identycznie jak u ciebie.czy po wymianie tego czujnika wszystko wrocilo do normy u ciebie.prosze daj znac bo nie wiem co mam robic.dzieki
Rekomendowane odpowiedzi