tovisto Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam Polecono mi warsztat który bardzo dobrze montuje instalacje lpg i dziś dzowniłem koleś bardzo konkretny, zaproponował mi taki zestaw do mojej audicy w cenie 2300zł : Elektornika/komputer : KME reduktor : KME lub Tomasseto Alaska Wtryskiwacze : Valtek lub Apacze Co wybrać redukotra i wtryskiwaczy sposród tych dwóch? Koleś powiedział że Valteki mimo złej opini w internecie nie są takie złe a gdyby klękły to regeneracja kosztuje jedyne 100zł i w tej cenie 2300 mowi ze bardziej by polecil valteki niz apacze. A jak Wy myslicie ? co polecicie ?
wojtek26 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Alaska spokojnie wystarczy do tego silnika, Valteki tez moga byc ale 3 Ohmowe, W tych pieniadzach spokojnie mozna miec wtryskiwacze MJ lub nawet matrixy tylko że przy tych wtryskiwaczach musisz miec dobry filtr gazu conajmniej FL-2. Ja mam załozone Rail-e (podobne jak Valtec) i nie narzekam.
Tomasz G Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 mi założyli czerwone waldemary i reduktor tomasetto - jest ok 15 tyś na gaziwie i narazie bezproblemowo
tovisto Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Opublikowano 28 Lipca 2010 tez juz zamowilem waldemary i reduktor tomasetto a elektronike KME, a Ty jaka masz elektronike? Ile Pali Ci gazu w trasie ?;>
juby_p Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 no to teraz niekręć zawysoko na obroty bo ci głowica spłynie;)
juby_p Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 od ubogiej mieszanki pisałem ci wcześniej ze alaska jest zasłaba.
tovisto Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 nie do 90 koników... tylko do 114 a ja mam zaledwie 101... skąd masz informacje że do 90kuców ?
Rekomendowane odpowiedzi