Mati1690 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam dziś rano wsiadając do auta po wciśnięciu pedału sprzęgła zostało ono na dole. dodam że gdy się go podniesie i wciska nie stawiam on żadnego oporu, można go palcem wcisnąć, Dodam że nie było wcześniej problemu ze sprzęgłem nie ślizgało się ani nic Proszę o Szybka odpowiedź bo jestem uziemiony [br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 10:53_________________________________________________znalazłem przyczynę mała ilość płynu hamulcowego ale teraz nasuwa się pytanie jak odpowietrzyć sprzęgło w 2,5 tdi (v6) po dolaniu płynu problem nie znikł tak więc teraz trzeba odpowietrzyć proszę o poradę gdzie znajduję się odpowietrznik
dobis1 Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 szukaj w miejscu skręcenia skrzyni z silnikiem (od strony skrzyni) siłownika z rurką i małą śrubką - odpowietrznikiem (klucz 8 lub 9 ) powinien być widoczny..
Mati1690 Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 tylko to i tak chyba muszę go szukać od spodu to znacz na podnośniku, bo od góry nie ma żadnego dostępu do tego
Rekomendowane odpowiedzi