Kowal Otwock Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Witam! Mam problem z podporą wału napędowego. W ASO powiedzieli ze wystepuje jako całość z wałem napędowym oczywiecie o cenie nie wspominam bo mnie zaszokowała. Moze miał ktoś podobny problem i mógłby mi powiedziec jak go rozwiazać juz polecić sklep gdzie mozna kupić taka podpore , ewentualnie jakiś warsztac co sie zajmuje tego typu naprawami. Pozdrawiam Kowal
cichusz Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 przerabialem to juz. wymienialem ja sam. bez WD40 lub XC90 nie pojdzie. znalazlem 2 podpory. ja kupilem ta i mam juz miesiac i jest ok. http://allegro.onet.pl/item1090836265_podpora_walu_audi_quattro_wiekszosc_modeli.html
Kowal Otwock Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 A wał rozkreciłes bez oporu? dzieki za info juz sobie ja kupuję. Pozdro
cichusz Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 wlasnie mialem problemy zeby rozlozyc wał. ale popsikalem WD-40 poczekalem i jakos zbilem z frezow. srob poszla dosyc lekko biorac pod uwage ze nie bylo rozkrecane od nowosci
Kowal Otwock Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 a normalnie ci klucz wszedł miedzy krzyzaki? czy urzywałeś czegoś specjalistycznego?
Rekomendowane odpowiedzi