Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

straszne krzaki nalogach a auto zasuwa cudnie _ AFN B5 97 rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

zlokalizowałem jedną dziurkę na łącznikach gumowych - wymienię gumę - ASO chce 90 zł - pogięło ich bardziej niż tą rurkę - w skodzie za 43 zł od octavii - zorbię wtedy drugi raz logi dynamiczne i statyczne i zobaczymy jak to będzie

Opublikowano

zlokalizowałem jedną dziurkę na łącznikach gumowych - wymienię gumę - ASO chce 90 zł - pogięło ich bardziej niż tą rurkę - w skodzie za 43 zł od octavii - zorbię wtedy drugi raz logi dynamiczne i statyczne i zobaczymy jak to będzie

Na której rurce znalazłeś tą dziurke?

Hmm zastanawiam się nad sposobem testowania układu cisnieniowego... moze by tak zapodać ciśnienie w układ (niepracujący motor) i sprawdzać ile i gdzie występuje przeciek (np przy pomocy cisnieniomierza) Próbował ktoś coś takiego zrobic?

Opublikowano
  • Autor

ja proponuję inaczej - właśnei odkręcić i do wody - redukcja średnicy - kompresor - z drugiej strony dekiel zaślepiający i heja = najpewniej w wodzie

gdzie znalazłem - pomacałem jak radzili od spodu rączką - wyczułem olej i grzebałem - trzeba zdjąć te gumowe części i centymetr po centymetrze naginać rurę i wyginać jak tylko się da i patrzeć dokładnie - moja dziur amiała 1 cm a nie było jej widać na 1 rzut oka w ogóle - dopiero po załamaniu rury.

Opublikowano

Witajcie. Masz modyfikacje softu w sterowniku, możesz mieć do tego jeszcze boxa (sa takie firmy które robią takie all in one !!). Generalnie z logów nie wyglada na to żebyś miał dziure, dużą dziure w dolocie... ale nie jest to wykluczone że jakaś mała nieszczelność tam jest - stad to syczenie. Cały silnik swoja droga bym ładnie umył i obserwował, no i ta instalacje el. owiń izolacją (najlepiej materiałową).

Pozdrawiam.

Opublikowano
  • Autor

Rogalotti - którśa instalację masz na myśli? wycieków oleju raczej nie ma - nic oleju nie bierze, co chciałbyś obserwować na takim umytym silniku?

Opublikowano

:shocked: ale syf pod maska ...

umuj motor ...

którśa instalację masz na myśli? wycieków oleju raczej nie ma - nic oleju nie bierze, co chciałbyś obserwować na takim umytym silniku?

instalacje eketryczna przy pompie ...

na czystym silniku łatwiej zaobserwowac wycieki oleju oraz nieszczelnosci ... ;)

Opublikowano
  • Autor

ten straszny syf - to proszek jaki się zrobił z gąbki - więc nie ma strasznej tragedii panowie.

a propos - ktoś próbował użyć nowej gąbki innej niż z ASO?[br]Dopisany: 28 Sierpień 2007, 09:16 _________________________________________________termostat wymieniony - teraz pięknie grzeje do 90-91

zlokalizowałemteż "dziurę w dolocie"

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16377.new.html#new

w przyszłym tygodniu podstawię ponowne logi