Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Białe zegary.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co, nie będe sie upierał... ale te budziki nie są białe tylko szare w przypadku zdjęc które pokazałes. A swoją drogą czy aluminiowe listwy mozna było zamówić czy nie przypadkiem łuskowe/przed liftem w kwadraciki albo drewno lub carbon?

Szare czy biale... o tych caly czas mowa a nie o tych ktore pokazal slepy. Przeciez roznice widac golym okiem.

Nawet jesli wg Ciebie sa szare to nie takie jak w S4.

Aluminiowe listwy tez wystepuja wlasnie z tymi zegarami i najczesciej polskora takze byla to jakas opcja, podejrzewam ze tylko w polifcie bo tylko takie tarcze widzialem z elektronicznym zegarkiem ale jestem dorosly i nie bede sie spieral z kims kto sie uparl ze tak nie bylo.

Dziwny zbieg okolicznosci z tymi tarczami, dekorami i fotelami. Pewnie w pakiecie TUNERZy to kupowali albo ktos w pakiecie sprzedawal na ebay albo allegro, albo na gieldzie w Slomczynie ;) Ja potrafie przyznac sie do bledu ale widze ze niektorzy ostro stawiaja na swoim. A dekory moze latwiej byloby sprawdzic w ETKA - wtedy moze ktos tu by sie ogranal.

Opublikowano

Ja mam identyczną wersje: biale zegary alu dekory i półskóra. Napewno montowane orginalnie. Co do zegarów to w kodach wyposazenia mam

U1U = Instrument insert w/ km/h speedo, clock tachometer, trip odometer, additional instruments with special color trim

Opublikowano

Ja mam identyczną wersje: biale zegary alu dekory i półskóra. Napewno montowane orginalnie. Co do zegarów to w kodach wyposazenia mam

U1U = Instrument insert w/ km/h speedo, clock tachometer, trip odometer, additional instruments with special color trim

Dzieki ze odpisales w tym temacie :) W koncu niektorych oswieci.

Opublikowano

Dzieki ze odpisales w tym temacie :) W koncu niektorych oswieci.

no kórwa nie wierze że taki shit ori wstawiali, nie chodzi mi tu o biały kolor tarcz, pal licho, ale o te wszystkie ikonki, które są cały czas widoczne :wallbash: