Largo79 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam, mam dwa problemy: 1. Z paląca się cały czas kontrolką że mam spaloną żarówkę, komputer pokładowy podaje mnie że jest to tylna żarówka od światła cofania, sprawdziłem wszystkie żarówki i wszystkie są OK, wszystkie świecą. Sprawdziłem VAG-iem wszystkie podzespoły i mam jeden błąd którego nie da się wykasować, bo jak go skasuję to zaraz i tak się pojawia od nowa. VAG-COM Version: Release 409.1-S Control Module Part Number: 8E0 907 279 B Component and/or Version: int. Lastmodul RDW 1512 Software Coding: 00001 Work Shop Code: WSC 00000 1 Fault Found: 01498 - Bulb for Parking Lamps: Right (M3) 57-00 - Electric Circuit Failure 2. Nie otwierają mnie się drzwi pasażera po wyjęciu kluczyka ze stacyjki i mam cały czas błąd na kompie że "Błąd otwarcia drzwi prawe pasażer". Drzwi normalnie otwierają się z pilota oraz wewnętrznym przyciskiem do blokowania i otwierania. Co jest tego przyczyną i jak mogę rozwiązać te problemy??
rav Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 01498 - Bulb for Parking Lamps: Right (M3) 57-00 - Electric Circuit Failure Sprawdź prawe światło postojowe
Largo79 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 01498 - Bulb for Parking Lamps: Right (M3) 57-00 - Electric Circuit Failure Sprawdź prawe światło postojowe Faktycznie spalona żarówka, zasugerowałem się napisem który mnie się wyświetlał na konsoli i szukałem cały czas z tyłu samochodu a nie popatrzyłem na przód
Rekomendowane odpowiedzi