Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

problem z kierunkowskazami nowymi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Człowieku, czym się one różnią to przecież gołym okiem widać ;) Ja mam założone podobne do tych najtańszych, coś ok 20zł za nie dałem.

Nic nie trzeba rozbierać żeby wymienić, delikatnie podważasz i wyciągasz, bardzo prosta wymiana jest ;)

Powodzenia.

Opublikowano

te najtańsze są zwykłe a tamjte są w chromie powiem ci że ja mam z tej pierwszej aukcji i są super dotatkowo są pomarańczowe żarówki efekt super kupuj z pierwszej aukcji a co do wkładania tych migaczy to niemusisz nic odpinać lekko je podważasz i wyciągasz a nowe wciskasz ja tam nic nie odpinałem tylko w jednym mi wpadł kabel do środka i musiałem używać drutu żeby go dostać nie było łatwo :D ale efekt jest super

Opublikowano

1 i 3 to jest dokladnie to samo - sa to brzydko odstajace kierunki.

2 to jest zupelnie cos innego. To sa takie jak masz teraz tylko ze biale. Seryjnie montowane sa w Skodzie Fabii Octavii itd.

Przy montazu nie ma potrzeby rozbierania nadkola ani niczego podobnego.. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

Człowieku, czym się one różnią to przecież gołym okiem widać ;) Ja mam założone podobne do tych najtańszych, coś ok 20zł za nie dałem.

Nic nie trzeba rozbierać żeby wymienić, delikatnie podważasz i wyciągasz, bardzo prosta wymiana jest ;)

Powodzenia.

to czemu cena jest tych chromowanych od 35 do 65 zł??[br]Dopisany: 24 Sierpień 2007, 12:07 _________________________________________________

1 i 3 to jest dokladnie to samo - sa to brzydko odstajace kierunki.

2 to jest zupelnie cos innego. To sa takie jak masz teraz tylko ze biale. Seryjnie montowane sa w Skodzie Fabii Octavii itd.

Przy montazu nie ma potrzeby rozbierania nadkola ani niczego podobnego.. :rolleyes:

Brzydko odstające??? Tzn co?? Ile odstają??

A pozatym czy przy tych 2 nie musiał bym kupić żarówek pomarańczowych??

Opublikowano

Pierwszy i ostatni link - te kierunki sa bardziej odstajace od błotnika sa po prostu wieksze " - wiem bo mam takie i co do ich wielkosci mam mieszane uczucia :disgust:

W srodku maja taki plstikowy niby "chromowany" kapturek i szczelinki dookoła ..nakładasz na pomaranczowe zarowki i poswiate pomaranczowa widac tylko jak kierunek działa .. :th:

Roznia w cenie 10 zł - ja bym brał tansze :decayed:

Srodkowe sa bardziej spłaszczone :th: podchodzące pod Ori ..

Opublikowano

Trudno mi powiedziec ile na oko. Zapytaj posiadaczy. Widzialem to kiedys i wcale mi sie to nie podobalo. Co do tych 2 kierunkow oczywiscie ze bedziesz musial wymienic zaroweczki na pomaranczowe bo inaczej bedzie migac na zolto.. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Pierwszy i ostatni link - te kierunki sa bardziej odstajace od błotnika sa po prostu wieksze " - wiem bo mam takie i co do ich wielkosci mam mieszane uczucia :disgust:

W srodku maja taki plstikowy niby "chromowany" kapturek i szczelinki dookoła ..nakładasz na pomaranczowe zarowki i poswiate pomaranczowa widac tylko jak kierunek działa .. :th:

Roznia w cenie 10 zł - ja bym brał tansze :decayed:

Srodkowe sa bardziej spłaszczone :th: podchodzące pod Ori ..

Tańcze tzn?? te chromowane czy tylko kapturki?? które byś brał??

Opublikowano

Ja mam te Clary z kapturkami "chromowanymi " w srodku z pierwszej aukcji za 39 zł .

Opublikowano
  • Autor

Ja mam te Clary z kapturkami "chromowanymi " w srodku z pierwszej aukcji za 39 zł .

no ok ale co uważasz na ich temat - teraz jak byś miał wybór to wziąłbyś te chromowane za 39 zł czy same te kapturki za 15 zł - bo jestem niezdecydowany!!

Opublikowano

Ja mam takie i musze powiedziec ze bardzo jestem z nich zadowolony.

http://www.mtuning.pl/sklep/product_info.php?cPath=34_67&products_id=153

Jakosc tych 2 czesto jest marna. Wiem bo mialem takie wczesniej.

Fajne :th:

Jak cos mi sie zacznie dziać z moimi to je wyhuśtam i zakupie takie jak masz w linku - bardziej płaskie , przlegajace :thumbup:

Opublikowano

Takie jak w linku YKK bym kupił :thumbup:

Opublikowano

Zalezy jak patrzysz. Z boku troszke pomarancz sie przebija. Ale jak patrzysz na wprost to nic a nic. Na upartego mozesz kupic jakies zarowki w stylu OSRAM DIADEM i bedzie idealnie. :)

Opublikowano

jajestem za 1 takie mam u siebie i jest ok

Opublikowano

OT: jezdze spokojnie nigdzie sie nie spieszac. :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie schodzimy na dalszy plan a wątek jest o kierunkach :bicz3: