Mad_MAX Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Panowie duzo bylo by roboty zeby zamienic moje audio na system BOSE ?? Wczoraj u kumpla posluchalem w takiej samej A6 i odddd razu slychac roznice Miodzio gra U mnie siedzi 10 glosnikow + subwoofer , w systemie BOSE chyba 10 + sub + wzmacniacz. Zgadza sie ?? Wypatrzylem takie cos narazie: http://www.allegro.pl/item228485742_audi_a6_bose.html Trzeba bedzie ciagnac jakas dodatkowa instalcje czy cus ?? Prosze o nakierowanie mnie na BOSE
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 No więc tak: żeby mieć w pełni funkcjonalny system Bose, należy włączyć w radiu taką opcję VAG'iem, wygłuszyć samochód, wstawic oryginalne głośniki i zwrotnice Bose, oryginalny subwoofer i wzmacniacz, położyć pod to wszystko odpowiednio kable. Trochę roboty i kosztów jest niestety...
Mad_MAX Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A jak zaloze sam ten sub BOSE to to cos da?? i czy podepne go do istniejacych wtykow w moim subie?? Jesli nie to po zabawie
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 suba możesz podłączyć, tylko odpowiednio trzeba kable w kostce rozkminić. To jest sub aktywny, wiec musisz podciągnąć mu sygnał i zasilanie. Generalnie rzecz ujmując, możesz od tego zacząć, ale nie wiem, na czym CI zależy - na jakości, czy na mocy? Jeżeli na mocy, to nie montuj tego suba.
Mad_MAX Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Tak naprawde to calosc gra bardzo ladnie i jestem zadowolony ale brakuje mi basu Mysle ze do max. 2 miesiecy zamontuje RNS-E DVD i wtedy mysle ze bedzie jeszcze lepiej
DeeJay_Kill Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 jak masz 2k zł na zbycium to rzeczywiście kupuj navi. Dźwięk poprawi sie znacząco, ale chyba nie to jest najwiekszym jej atutem;)
Rekomendowane odpowiedzi