Strong Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam.moja skrzynia się rozsypała i znalazłem niemal identyczna ,ale z małą różnicą w oznaczeniu. Moja skrzynia od ADR 1,8 PB 95r na wlepce oznaczona jako "CUW" i nr na skrzyni 01N321105 F a tamta od ADR 1,8 PB 98r na wlepce oznaczona jako "DMU" i nr na skrzyni 01N321105 L Czy te różnice na wlepce CUW i DMU oraz litera końcowa z nr na skrzyni F -L dyskwalifikują tą skrzynie na podmianę ??.Dzięki za pomoc.
OLO_GDA Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 co to znaczy rozsypała? czemu chcesz kupic skrzynie ktora moze byc gorsza od Twojej? dsotaniesz gwarancje na pismie?? moze lepiej jednak zrobic porzadnie Twoja, jezeli warsztaty w okolicy krzycza CI jakies chore kwoty bez otwierania skrzyni to odezwij sie na PW postaram sie pomoc. w kazdym razie w 90% przypadkow naprawa skrzyni jest lepszym wyjsciem niz wymiana, bo ta "nowa" moze wysypac sie tak samo za miesiac, a olej i montaz i tak musisz liczyc...
Strong Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 OLO_GDA Dzięki za dobre chęci .Na PW opisałem co i jak.Trochę czas mnie goni bo stoi rozebrana u mechaniora więc jeżeli ktoś mógłby pomóc i przesłać odpowiedź na w/w pytanie to będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi