Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Moja Czarna Miłość '97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zostaw czarne :good: bez zbednych kombinacji :decayed:

Opublikowano

nie rób z audi a4 opla calibry :wink4:

Opublikowano

chcesz odswiezyc to zmien kiere o ile masz stara, na S4 pogrzeb troche z oswietleniem, zmien mieszek od recznego i biegow, galke,itd itp ale nie rob czegos co sie nazywa "wieś tjunink" :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

co jak co ale Calibra 2,0 turbo to już było kozak auto, nie mówię, że sporo ludzi swoimi przeróbkami zniszczyło opinie o tym aucie

ale nie rob czegos co sie nazywa "wieś tjunink" :gwizdanie:

bez obaw...czasem delikatny kontrast zrobiony jest ze smakiem...nie mam zamiaru robić czegokolwiek w oparciu o tuning stylu Allegro 29,99 PLN sztuka

Opublikowano

calibra turbo to jest inna bajka, choć wolałbym vectrę turbo.

ale calibra to powszechnie oznacza "zajechane, ztjunowane przez profi firmę allegro.pl auto" :good:

kiedys też mi się podobała :tongue4:

Opublikowano

ja kiedys mialem calibre :wink4: ale tak jak michu powiedzial to auto ma popsuta opinie :cool1:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 12:54_________________________________________________

co jak co ale Calibra 2,0 turbo to już było kozak auto, nie mówię, że sporo ludzi swoimi przeróbkami zniszczyło opinie o tym aucie

ale nie rob czegos co sie nazywa "wieś tjunink" :gwizdanie:

bez obaw...czasem delikatny kontrast zrobiony jest ze smakiem...nie mam zamiaru robić czegokolwiek w oparciu o tuning stylu Allegro 29,99 PLN sztuka

rob jak uwazasz ale zebys pozniej nie mial takich opini :bicz: :bicz: :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :sick3:

Opublikowano

ja kiedys mialem calibre :wink4: ale tak jak michu powiedzial to auto ma popsuta opinie :cool1:

nie... to auto jest popsute;p opinia prawidłowa :wink4:

Opublikowano

ja kiedys mialem calibre :wink4: ale tak jak michu powiedzial to auto ma popsuta opinie :cool1:

nie... to auto jest popsute;p opinia prawidłowa :wink4:

bardzo mozliwe :decayed: ale mialem ja daaaaawno :wink4:

Opublikowano
  • Autor

nie zmienia to faktu, że tak samo opinie ma zepsutą E30 (a prawda jest taka, że z silnikiem iS to super furant :notworthy:) , a i to samo zaczyna się z A4 niestety :wallbash:

Opublikowano

nie zmienia to faktu, że tak samo opinie ma zepsutą E30 (a prawda jest taka, że z silnikiem iS to super furant :notworthy:) , a i to samo zaczyna się z A4 niestety :wallbash:

o E30 nic nie slyszalem :decayed: slyszalem ogolnie o BMFU :decayed:

Opublikowano
co jak co ale Calibra 2,0 turbo to już było kozak auto

Generalnie Calibra w momencie debiutu "wyprzedzała" swoją epokę stylizacją, że o wsp. Cx nie wspomnę, choć przecież była to tylko Vectra A w innej budzie. A reputację popsuli jej właśnie "agrotuningowcy", podobnie jak BMW E36, które też jest/było naprawdę fajnym autem.

Oczywiście nie tak fajnym, jak A4 ;)

Co do obszywania - też pozostałbym przy oryginalnej kolorystyce, bo moim zdaniem obszywanie na jasno tylko lewarka od biegów i od ręcznego to jak wymiana tylko jednej felgi na alusa pozostawiając pozostałe stalowe :)

Opublikowano
  • Autor

mówiłem o detalach takich jak ręczny czy drążek biegów...ale widzę, że tym pomysłem skazałbym się na :bicz: czyli co...każdy stara z was trzymać się oryginału ew. używając jakichś kitów które upodobniają do np B7?

Opublikowano

calibra teraz jest zepsutym autem właśnie przez uzytkowników, trochę jak bmw e36 - lecz te potrafią być w wersjach bez agrotuningu w coupe - to tak. a e30 to w ogóle cult jest. :good: i na e30 nic nie dam powiedzieć tak jak e34 :cool1:

żeby nie było OT w temacie, tak jak inni użytkownicy to robią :decayed:

jak chcesz mieć kontrast to obczaj parówę moskala, jak obszył kiere i mieszek - czerwona nić, lub zależy w jakim przypadku sama nić może być w kolorze :wink4:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 13:07_________________________________________________a kto na forum upodabnia b5 do b7? :blink:

Opublikowano

Wg. mnie obszycie wygląda ładnie po prostu w komplecie: kierownica, lewarki, boczki drzwi, boczki foteli (przyĸładowo) - ale podkreślam - to moje zdanie.

Ale zrób jak uważasz.

Opublikowano

mówiłem o detalach takich jak ręczny czy drążek biegów...ale widzę, że tym pomysłem skazałbym się na :bicz: czyli co...każdy stara z was trzymać się oryginału ew. używając jakichś kitów które upodobniają do np B7?

ktooo :blink: :blink: :blink: :blink:

Opublikowano

dziękówa Panowie...car audio chce jakieś dobre osobiście lubię radyjka JVC i głośniki Pioneer ale to już gust tylko mój...wygląd zew na razie daje radę mimo drobnych rysek na blachach i felgach ori audi...środek wymaga odświeżenia...co myślicie o jasnych elementach wykończenia np. mieszek, osłona ręcznego?

Jeśli chcesz zestaw który będzie bardzo dobrze dawał i którego mogę Ci śmiało polecić to zobacz na dole w tym wątku bo nie chce mi się znowu tego wszystkiego pisać.

Dużo sprzedałem takich zestawów jak miałem na stanie i nie spotkałem się z żadną złą opinią :wink4:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=152421.0

Opublikowano
  • Autor

ok ;(źle ująłem moje stwierdzenie...chodziło mi o nowsze modele B5...z drugiej strony może przydałoby się jakieś audi, które wymyka sie trendom (czarne wnętrze z jakimiś kontrastami)...i nie mówię tu żeby wpaść w trend agro...

Opublikowano

no to do wyboru masz cult, rost, ori, usa, agro.

Opublikowano

z b5 robic b7 to tez w pewnym stopniu agrotuning :gwizdanie:

Opublikowano

Ale nie powiesz, ze kiera od b7 w b5 to agro tuning :gwizdanie:

no to nie. mialem na mysli gril od b7 do b5 albo caly przod, przod b7 tyl b5 :wallbash:

i juz koniec OT znasz opinie , zrobisz co uwazasz :gwizdanie: