Partyzant Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam. Mam mały problem, ponieważ kupilem niedawno autko i miało ono zepsuty "schowek" zapalniczki, po prostu ta zaślepka po dociśnięciu nie odbija. Chciałbym coś z tym zrobić, bo gniazdo będzie mi potrzebne do użytkowania nawigacji. Probowałem jakoś wyjąć to samym śrubokrętem, ale słyszałem, że trzeba rozbierać całą obudowę dookoła. Prosze o jakieś rady.
maarkus Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 najlepiej bedzie jak odkrecisz caly tunel ,z boku na wysokosci lewarka zmiany biegow masz 2 zaslepki zdjac,wykrecic dwie srobki prawa i lewa,wyciagnac tylna popielniczke i wykrecic sruby,zdjac oslone lewarka hamulca recznego i wyciagasz tunel.Nieodbija bo pewnie spadlo takie male kolko zebate,u mnie tak bylo ...
gurban6 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Przeczytaj ten wątek ,a może uda się bez demontażu tunelu? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=7528.0;highlight=tunelu+srodkowego
Rekomendowane odpowiedzi